Катастрофа
Две ранени момиченца

За две момиченца на 11 години, блъснати на пешеходна пътека, Burgasnews съобщи вчера. Днес от полицията уточняват още подробности.

На 22 юли около 17.25 ч. на бургаската улица „Петко Задгорски“ до бл. 188 в к-с „Изгрев“, лек автомобил „Рено Клио“, с бургаска регистрация, управляван от 63- годишен бургазлия отнема предимството и блъска пресичащите по пешеходна пътека две 11-годишни момиченца / от Варна и Бургас/.

От инцидента варненчето получило контузия на лявата китка и левия глезен, без опасност за живота, а бургазлийчето – охлузвания по двете длани / пострадалите са прегледани и освободени за домашно лечение/.

За още две катастрофи през последното денонощие съобщават от полицията.

На 22 юли около 12.40 ч. на пътя Руен – с. Горица, на отбивката за автоморга „Беки“, лек автомобил „Опел Корса“, с бургаска регистрация, управляван от 63-годишна бургазлийка, излизайки от черен път, не пропуска и блъска движещия се по път с предимство лек автомобил „Форд Фиеста“.

Автомобилът е с бургаска регистрация, управляван от 44- годишен мъж от руенското село Преображенци.

От ПТП пострадали пътуващите в лекия автомобил „Форд Фиеста“ – 39-годишна жена от с. Преображенци и 7- годишно момиченце от същото село, които са прегледани и освободени за домашно лечение без сериозни наранявания.

На същия ден около 17.00 ч. на улица „Гроздьо Георгиев“ в Сунгурларе, лек автомобил „Пежо 407“, с варненска регистрация, управляван от 38-годишен варненец, поради неспазване на дистанция, застига и блъска отзад намалящия скоростта си заради пътно препятствие лек автомобил „Ауди А 4“.

Автомобилът е с бургаска регистрация, управляван от 26-годишен мъж от Сунгурларе.

От ПТП пострадал пътуващия в „Ауди А 4“-то 25-годишен мъж от Сунгурларе, който със счупена ключица, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и напуснал по собствено желание болничното заведение.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви