Чехли
Чехлите

Удобството по време на работа е задължително условие, за да може всеки служител да изпълнява трудовите си задължения с лекота.

Затова, когато е време за избор на облекла с професионално предназначение, е нужно да се подходи внимателно, да се огледа всеки един детайл, да се заложи на качеството, което е винаги от значение. Медицинските чехли например са вид работни обувки с широко приложение, които е добре да бъдат ортопедични, да са колкото се може по-удобни, както и с подходящия дизайн, който да отговаря на дрескода на лечебното заведение.  

Какво е предназначението на медицинските чехли

Предназначението на обувки като съвременните медицински чехли е най-различно. Могат да се носят на доста места, като например болници, аптеки, зъболекарски кабинети, естетически и СПА центрове, ветеринарни клиники.

Сферата на здравеопазването е областта, в която те намират най-широко приложение, като правилото е да са изработени от надеждни материали, да осигуряват на стъпалото ергономия и пълен комфорт по време на вървене, за да не се изморява кракът, а респективно и да не намалява и работоспособността на длъжностното лице. 

Какви видове има

Медицинските чехли се предлагат в множество разновидности, като в случая става дума за разлики в дизайна, в материалите за изработка, вида на подметката, основните цветове и щампите, цената, марката и др.

Характерното при всички модели е, че нямат защита, което ги прави неподходящи за носене в рискови условия. В онлайн магазин Стенсо ще видите следните варианти за този вид работни обувки:

  • Дамски и мъжки – разликите са свързани с дизайна и с наличната номерация;
  • Гумени – ултра леки и подходящи за различни професионални сфери. Имат висока износоустойчивост и предпазват от хлъзгане;
  • Летни – притежават лека конструкция и осигуряват добра вентилация на крака, без да запарват;
  • Медицински чехли тип “сабо” – предната част е затворена, което ги прави добро решение за целогодишно носене;
  • На платформа – много удобно решение за ежедневно носене, защото поддържат ходилото в оптимална позиция; 
  • Черни, бели, в два цвята, с тематична щампа – разнообразие има и при медицинските чехли, които се предлагат в доста разновидности. Налични са както базови модели, така и такива с интересни десени и принтове; 
  • С ортопедична подметка – топ избор за повечето служители в лечебните заведения, а и не само. Този модел е удачен дори и за ежедневно ползване, защото осигурява висок комфорт и практичност;
  • Операционни модели – намират професионално предназначение, антистатични са и могат да се стерилизират. Имат анатомична конструкция и позволяват поставянето на допълнителна подложка.

Продуктовият каталог е напълно съобразен с нормативните разпоредби, свързани с облеклата, предназначени за сферата на здравеопазването и всяка една длъжност, развивана в тази трудова област.   

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви