Триатлон
Ограничават движението заради триатлона

Крос триатлон „Лъвско сърце Утопия”, включващ три дисциплини – плуване, колоездене и бягане, ще се проведе на 24.07. т.г.

С цел безопасно провеждане на спортното мероприятие уведомяваме всички посетители на парк „Росенец” в съботния ден, че достъпа на автомобили ще бъде ограничен, като са предвидени няколко буферни паркинга при влизането от към хижа „Странджа” и след входа откъм рибарското селище „Ченгене скеле”.

Екипи на полицията и доброволци ще помагат на всички пристигащи с насоки за паркиране и алтернативни маршрути за придвижване до различните точки на парка.

Организаторите на спортната инициатива – сдружение „Активен живот” и „Утопия форест” насърчават всички участници и посетители да се съобразяват с въведените мерки за реорганизация на движението с оглед безопасността на всички участници в събитието.

Затварянето на основните точки ще бъде временно, като организаторите ще освободят достъпа до паркинга на плаж „Север”, познат още като „Утопия бийч” след 11.00 ч., а новото пристанище на „Ченгене скеле” след 17.00 ч. следобед.

Организаторите се извиняват на всички граждани и гости на Южното Черноморие за причиненото неудобство, като канят всички желаещи да станат част от събитието да се придвижат до отделните локации пеша!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви