Пистолет
Мъжът обирал жени с пистолет

Мъжът, който опря пистолет до главата на жена в Слънчев бряг и я обра, се оказа познат на полицията като извършител и на други грабежи по същия начин.

Допълнителните полицейски действия на служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър показали, че задържания за грабеж след заплаха с пистолет на сумата от 20 лв., собственост на 44-годишна пловдивчанка е извършил и друг грабеж.

Пловдивчанката е пресрещната около 18.36 ч. на 13 юли в района на плажната ивица до х-л „Бургас Бийч“ в Слънчев бряг от 36-годишния криминално проявен и осъждан мъж от с. Русокастро, общ. Камено.

Той е извършител и на друг грабеж, осъществен по аналогичен начин

около 19.00 ч. на 10 юли спрямо две английски туристки, отседнали в Слънчев бряг. Жените са заплашени с пистолет, като са им отнети сумата от общо 710 евро и златно колие.

Установено е, че криминално проявеният мъж от с. Русокастро осъществил на 03 юли от хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от 58-годишна българка и кражба на сумата от 100 лв., златно синджирче с кръстче и дамски часовник.

36-годишния задържан направил пълни самопризнания по двата случая. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви