Мая Манолова
Служебното правителство да остане

Служебното правителство да стане редовен кабинет. Това предлага председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова.

С поведението си големите политически сили е възможно да тласнат държавата в политическа криза, казват от коалицията.

„Действията на служебното правителство са одобрени от българските граждани. Няма да е правителство на една партия, а ще бъде правителство на гражданите. Не искаме министерски постове, искаме промяната да се случва и моделът да бъде променен. Да има власт, която ще се заеме с решаването на проблемите на българските граждани“, допълва Манолова.

„Ще подкрепим правителство, което има за приоритет повишаване доходите на българските граждани, преизчисляване на пенсиите, продължаване на ревизията, пряка финансова подкрепа за малките фирми, младите семейства, децата, ревизиране на сметките за ток и парно, съдебна реформа“, категорична бе Манолова.

„Под светлината на прожекторите в парламента, при конституционната процедура, ще коментираме предложението за кабинет на Слави Трифонов. Телевизионни изявления няма да коментираме. Хората искат стабилност и правителство, което да започне незабавно да решава проблемите на българските граждани“, каза още тя.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви