ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. В същото време партиите на протеста не събират нужните 121 гласа в НС, така че ИТН е поеме самостоятелна отговорност за съставяне на правителство.

„Ще вземем мандата за съставяне на правителство и ще представим свой състав. Правителството е съставено от експерти всеки в своята област и ще има конкретни приоритети“, съобщи лидерът на ИТН Слави Тифонов.

„Мина немалко време, откакто обявих, че ще правя политически проект. Оттогава досега чух и прочетох всякакви неща за себе си – че ще правя внушения, фантазии, лъжи, всякакви глупости. От толкова много години съм в публичното пространство и съм влизал в домовете си. През всичките тези години с моите колеги реализирахме редица каузи, проведохме и много битки. Всичко беше пред вашите очи. Изумява ме това, че хората все още не разбират какво правим с нашите колеги. Винаги сме правили едно и също – това, което ни повелява моралът, законът и професионализмът”, заяви Трифонов.

„Подкрепата, която получи ИТН е изумителна и ние оценяваме вашето доверие. Съзнаваме, че очакванията към нас са да изпълним решенията от референдума и начело на държавата да бъдат почтени и достойни хора, да имат морал, да говорят езици, да се експерти и да са завършили престижни университети“, допълни той.

dnes.bg

3 КОМЕНТАРИ

  1. А пенсиите на нашите родители ,баби и дядовци?А нашите заплати?Какво ще става с тях?

  2. Създайте програми, за младото поколение,за да иска да се развива в родината си, а не с завършване на образованието си, да искат да се реализират извън България. Спрете диаспората на Българите! Защото скоро няма да имате кого да управлявате

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви