Ранено дете
Администрацията на аквапарка не реагирала

Малко момиченце е било ранено на пързалка в аквапарк в Несебър заради възрастен мъж, използващ детски атракцион.

За инцидента до Burgasnews.com писа бащата на детето – Сергей Кошевой. Той разказва, че на 7 юли е бил с малката си дъщеричка в аквапарка, където тя е играела в атракцион, предвиден за деца от 3 до 7 години.

Детето се пуснало по пързалката и се блъснало с глава във възрастен мъж, който седял в края й.

Охраната на парка само придружила раненото момиченце и баща му до линейка, която е била повикана от тях. Тя ги отвела в болница, където са направени четири шева на главата на детето.

Според бащата, никой от администрацията на парка не е реагирал на инцидента, нито се е извинил дори. Мъжът, причинил травмата, също.

Не е ясно какво е правил възрастен мъж, седнал в детски атракцион за най-малките, като не е бил нито спасител, нито от екипа на аквапарка.

Сергей Кошевой се пита как един от най-добрите аквапаркове в страната не разполага с достатъчно персонал, който да се грижи за безопасността на посетителите и особено на децата.

„Всеки може да изпадне в подобна ситуация и безразличието на администрацията на водния парк няма да доведе до нищо добро“, казва бащата на раненото дете.

Припомняме, че само преди ден спасител в аквапарк получи условна присъда за подобен инцидент. За щастие сега се е разминало само с травма.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви