За първи път едноименният джаз проект на Вера Шандел и Ангел Заберски, носещ загадъчното име Джаз Будоар. се споделя през 2011 година, когато музикантите го представят пред публика.

Една шеметна вечер минаваща през Берлин, Париж, Лондон и Холивуд и поставяща началото на един от най-успешните и очарователни джаз спектакли в България.

В музикалния проект са включени класически френски шансони от репертоарите на имена като Едит Пиаф, Патрисия Каас, Далида, Джоузефин Бекер, Борис Виан, Мишел Льогран. Освен френските шансони, които са константен акцент в репертоара на Джаз Будоар, може да чуете и известни американски джаз стандарти.

Пиесите са изпълнявани с алтернативен аранжимент и представени с индивидуален артистичен поглед, който ясно очертава личния стил на музикантите.

Концертът на 23 юли 2021, в лятната градина на Гранд Хотел и СПА Приморец, е част от поредицата Джаз Будоар на 10 години.

За да се насладите с пълна сила на вечерта, домакините от Гранд Хотел и СПА Приморец ще ви изкушат с френски кулинарни специалитети, приготвени от Шеф Красимир Петров и неговия екип.

Музиканти:
Вера Шандел – вокал
Ангел Заберски – пиано
Димитър Карамфилов – контрабас
Стоян Янкулов- Стунджи – барабани

ВХОД с включена вечеря: 72 лв.
За резервации: 0877850001 / info@hotelprimoretz.bg

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви