Черноморец
Титаните от морето

Бургас отново приема най-добрите отбори във водната топка. На 3 и 4 юли на басейн „Флора“ предстои да бъде излъчен шампионът за настоящия сезон в държавното първенство за мъже U15.

В Суперфинала за златото ще спорят домакините от „Черноморец“, „Черно море“, „Комодор“ и „Левски“.

В навечерието на решаващите двубои при 15-годишните ватерполисти, приятна изненада за всички участници поднесе „Левски“. Столичният клуб показа какво е

джентълменско съперничество и с комплимент към участниците представи отборите в Супер финала на официалната си клубна страница.

Като лидер във временното класиране с 12 точки на първо място е представен отборът на „Черноморец“ – „титаните от морето“. Публикувана е информация за клуба, броят на спечелените отличия във възрастта /които са девет/ и поименно представяне на състава, придружено със снимков материал.

Ето какво написаха от „Левски“ за бургаския тим:

„КВТ „Левски“ представя „Черноморец Бургас U15“ – титаните от морето!

Най-успешният бургаски клуб по водна топка за последните години е Черноморец! За 14 – годишната си история, със спечелените над 45 отличия във

всички формати и за всички възрасти в държавните шампионати по водна топка за мъже и жени, отборът е абсолютен хегемон в Бургас! Черноморец държи и

уникалният рекорд от призови класирания във всички възрасти на държавните шампионати за един сезон“.

Предстои да бъдат представени и останалите участници в Супре финала – варненските „Черно море“ и „Комодор“ – с по 10 т. и „Левски“ с 9 т.

Събраният към момента от финалната шестица точков актив няма да се зачита. Отборите започват от нула и играят по схемата „всеки срещу всеки“.

В първия ден от надпреварата, утре от 18:00 часа, „Черноморец“ се изправя срещу „Левски“. Час по-късно е варненското дерби между“Комодор“ и „Черно море“. В неделния ден, 4 юли, по програма от 9:00 ч. е мачът „Черноморец“ – „Комодор“, след това играят „Черно море“ – „Левски“. В 14:30 ч. е срещата „Комодор“ – „Левски“, а накрая излизат „Черноморец“ – „Черно море“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви