Ed Sheeran официално се завърна с нов сингъл. Парчето „Bad Habits“ идва придружено от официално видео, режисирано от Dave Meyers.

Прекарвайки последните няколко години извън светлината на прожекторите след двугодишното, разбиващо рекорди турне Divide Tour и пристигането на първата си дъщеричка, Ed Sheeran маркира официалното си завръщане с еуфоричния „Bad Habits“.

Sheeran е артист, който се мотивира от несъответствието, а днешното издание се явява нещо неочаквано и все пак изцяло негово; свидетелство за артист с напредничаво мислене, който продължава да предизвиква изкуството си в различни измерения.

Движейки се напред със забързано темпо, лятно звучене, паралелно с безценната си китара и трак, който канализира бягаща от реалността енергия, Ed съвместно написа и продуцира „Bad Habits“ с дългогодишните си колаборатори Johnny McDaid (‘Shape of You’) и FRED (No.6 Collaborations Project).

В придружаващото официално видео, режисирано от Dave Meyers (Billie Eilish, Kendrick Lamar), виждаме Ed както никога преди, изобразен като вампирски алтер его персонаж.

Заменяйки отличителната си рижава коса за избеляла и зъбите си за вампирски такива, наративът с черен хумор служи като метафора за лошите навици, а Ed се впуска в дива вечер навън с новата си групичка същества преди да се преобрази отново в истинския себе си на следващата сутрин – рижавата коса е непокътната с изгряването на слънцето над него.

Ed Sheeran казва: “Чудесно е да се завърна с новия си сингъл. Исках видеото на „Bad Habits“ да се разиграва според естеството на навиците по фантастичен начин, затова реших да са вампири. Беше мега забавно да вляза в ролята, с изключение на височините (това не беше толкова забавно). Насладете се”

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви