Светът на залозите става все по-пъстър и изпълнен с възможности за всички търсачи на предизвикателства и добри възможности. Най-големите световни и български компании за залози продължават с новаторските си решения, които предоставят максимална възможност на своите клиенти за изпробване на късмета си и евентуалното спечелването на максимално много средства. Една от най-новите хитови опции се нарича „Създай залог“. Тази оферта вече съществува като възможност и на сайта на nostrabet.com/winbet.

На първо място, трябва да изтъкнем в какво се състои тази така интересна нова оферта. Всеки от вас, предполагам, се е сблъсквал често с дилемата коя измежду две прогнози за определено спортно събитие да избере, независимо дали става въпрос за допълнения към по-голям фиш, с други прогнози, или за единичен залог.

Другият вариант е да сме анализирали в детайли дадено събитие и да имаме готови предложения в две или три насоки, които бихме искали да комбинираме заедно, в един фиш. До преди известно време, в гореописаните случаи, сме попадали в задънена улица, тъй като в миналото беше възможно да изберем само една категория, съответно един залог, за всяко отделно спортно събитие. Това често е причина за събирането на по-нисък коефициент, съответно до прибирането на по-ниска печалба. А в някои по-неблагоприятни случаи се прибягва до комбиниране с други залози, в които не сме толкова сигурни, които да довеждат до пълен крах на намеренията ни.

Букмейкърските компании обаче измислиха точното решение на този належащ проблем, а именно добавиха опцията „Създай залог“. Тя решава именно всички тези проблемни и дискомфортни ситуации, за които вече споменахме. По този начин вие имате възможност да комбинирате няколко различни залога от едно спортно събитие. Да вземем футбола за пример  – може да посочите краен резултат, общ брой голове, общо брой картони, голмайстори и доста други. Системата ще изчисли автоматично събрания коефициент и това ще ви спести нуждата да хабите нерви, за да намерите други подходящи събития, с които да вдигнете коефициента на залога си. Тази възможност може да се използва и при наличието на бонуси, които ви биват предоставени от компаниите.

Освен това, ако въпреки всичко искате да покачите адреналина (и коефициента си) допълнително, то опцията „Създай Залог“ може да бъде инкорпорирана съвсем спокойно и в по-обширен фиш. Залозите, които сте комбинирали в рамките на опцията „Създай Залог“, се превръщат в поредната част от целия ви фиш, а оттам насетне може да проявите и фантазия и знания за другите спортни събития в същия ден. Плюсовете и удобствата определено не са за изпускане.

Питате се към кой букмейкър да се обърнете, за да се възползвайте от този страхотен шанс? Тази опция вече е налична не само в световните букмейкър, но и на родна земя. Winbet е сред световните новатори в сферата на залозите, предоставяйки бутона „Създай залог“ на всички свои клиенти. Разбира се, независимо от въодушевлението, което може да настъпи в душите ви след прочитането на последните редове, винаги имайте едно на ум, че хазартът и всичките негови възможности трябва да бъдат консумирани с удоволствие и мярка.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви