Хората са живели на Луната, Марс и други планети
Хората са живели на Луната, Марс и други планети

Ричард Хоугланд е автор на бестселъра “Тъмна мисия: тайната история на НАСА“. От 30 години той изучава въпросите, свързани с присъствието на разумен живот в космоса. Особено го интересува наличието на изкуствени съоръжения и образувания на другите планети. Събрал е огромно количество информация по този въпрос. И твърди, че хората вече са живели на Луната, Марс и други планети.по този въпрос.

Космонавтиката, в това число пилотираната, вече изпълни своята историческа мисия за получаване на маса сведения за следи на древни цивилизации на Луната и на Марс. Колкото и парадоксално да звучи, но снимки, на които се виждат руини на извънземни постройки, в различно време са публикували самите космически агенции на САЩ, СССР и Европа. А сега така постъпват и в руската Федерална космическа агенция. С обнародване на сензационни фотографии нелегално се занимават сътрудници на тези учреждения, на които чисто и просто са им омръзнали лъжите на ръководството.

Хората са живели на Луната

Така на официалните сайтове на НАСА могат да се открият много интересни изображения, например на “въздушни замъци”, намиращи се на Луната. На снимките ясно се виждат дори детайли на удивителните конструкции, които са изпълнени от прозрачен материал, приличащ на стъкло. В средата на 90-те години на миналия век и после през 2007 г. Ричард Хоугланд и негови колеги организират пресконференции в Националния прес-клуб на САЩ, където на всеослушание заявяват, че НАСА скрива множество тайни за НЛО и за фантастични постройки, намиращи се на различни планети. Сега Ричард Хоугланд оглавява центъра Enterprise Mission в щата Ню Мексико, който се занимава с наблюдаване на дейността на НАСА.

Стараят се да изяснят кое от откритото от НАСА в Слънчевата система през последните десетилетия е било скрито от американския народ и от целия свят. Хоугланд споменава името на руския изследовател Владимир Авински, с името на когото са свързани първите гръмки открития.

Авински е специалист по Сидония – област на Марс, където има очевидни признаци на съществен разумен живот. За пръв път геометричен анализ на Авински за този регион е публикуван още през 1984 г. Първата книга на Хоугланд се нарича “Строителни съоръжения на Марс. Град на границите на вечността“. Освен това неговият център изучава законите на хиперпространството конкретно за руините в района на марсианската Сидония.

Според него откриването на нови закони на физиката може да ознаменува нова ера в живота на човечеството. Споменава, че изучават „завихряния“ на пространството около пирамидите в Централна Америка. В тази връзка са получили изумителни данни! Според Хоугланд американските

астронавти от мисиите “Аполо” са запечатали на фотографии хиляди, ако не и стотици хиляди изкуствени аномалии на Луната.

Такива аномалии са били фиксирани и по-рано от безпилотните космически апарати на САЩ и СССР. “Находките” представляват полуразрушени “стъклени” конструкции, съставени сякаш от отломки, при това с ясни геометрични форми. Те пречупват и разсейват слънчевата светлина над цялата повърхност на Луната. Образно казано, на Луната има множество огромни стъклени кули, блестящи руини и разнообразни призми, много от които висят във въздуха.

„Главата на робота“ – в горния десен сектор на снимката

Най-невероятната лунна находка според Хоугланд е така наречената “глава на робота”, която заснел “Аполо-17” през 1972 г. Този обект, наричан на английски Data’s Head невероятно прилича на главата на андроида C3PO от филма „Междузвездни войни“. Хоугланд предполага, че астронавтите са донесли този обект в Хюстън, където специалистите са го изучили и може би са извлекли някаква информация. Вероятно лунната надпревара се обяснява точно със стремежа за „трофеи“, подобни на „главата на робота“.

Изведнъж всички са се забързали да отидат на Луната

– и руснаците, и китайците, и японците, и индусите. Хоугланд смята, че сега на Луната и на Марс няма живот, има само руини. Според него мисиите “Аполо” са потвърдили, че на Луната някога е съществувала удивителна цивилизация, при това изградена от хората от Земята! Тя е била основана от наши много далечни предци. Находките на НАСА свидетелстват, че някога хората са населявали цялата Слънчева система. Високо развитата наука на изчезналата мегацивилизация е позволявала да се пътешества от Земята на Луната и да се строят там съоръжения от материал, наподобяващ стъкло.

Освен това сега знаем, че са им помагали високотехнологични роботи-андроиди. Данните от Марс също потвърждават тези невероятни истории. Съдейки по снимките на марсоходите, на тази планета се е случила ужасна катастрофа, унищожила всичко живо. Марсианските градове са погребани под дебел слой застинала кал и прах. Отлична картинка за назидание на земляните! Според Хоугланд ние сме на прага на грандиозни събития. И многобройните мисии, които различни страни ще изпратят на Луната, просто няма да могат да скрият всичко, което ще открият там!

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви