Със седемчасов музикален маратон, интересни водещи, концерт на живо с едни от най-популярните музиканти у нас, много изненади, огнено и светлинно шоу Свети Влас ще посрещне първото юлско слънце. Музиката ще владее откритата сцена до морския бряг от вечерта на 30 юни до 5.00 ч. сутринта на 1 юли, без прекъсване.

Музикалната сцена, плажната ивица от край до край, и част от морето ще бъдат осветени с мощни прожектори.

Програмата ще започне от 22.00 часа с хитови музикални парчета от диджей STOYO, който ще задоволи всеки музикален вкус.

Водещи на музикалната програма ще са шеф Манчев и актьорите Георги Низамов и Мариан Вълев. Най-малкият участник ще е 13-годишният Мерт Асенов, талантлив млад барабанист и китарист, вече известен в музикалните среди. Той ще открие концерта си със изключително изпълнение на електрическа китара.

Купонът на вечерта ще избухне със завладяващ микс с модерен бийт от двамата доказани майстори зад пулта PACHO & PEPO. Млади артисти от бургаска група „F 4” ще направят огнено шоу с факли, съчетано с театър, танц и движения на телата от най-високо ниво.

За феновете на рок музиката ще забият легендарните „Сигнал”, както и група „Фанданго”, които ще изпълнят хитовото парче „Джулай Морнинг“. По време на изпълнението му – в 5,34 ч., ще се покаже над морето и първият юлски изгрев.

„За първи път голям концерт за посрещането на Джулая тази година ще направи и Свети Влас. Първите юлски лъчи ще посрещнат стотици гости на града. Специално за Джулая ще пристигнат много хора от вътрешността на страната, които вече са си направили резервации и ще останат и за уикенда. Сред посрещачите на изгрева очакваме и туристи от чужбина. Идеята е посрещането на първото юлско слънце да стане традиция за Свети Влас, а Джулая да събира всички, които се чувстват свободни и със свободен дух. Тази година празникът е планиран и като концерт в подкрепа на български музиканти и млади таланти”, каза кметът на курортния град Иван Николов.

Купонът ще продължи през цялата нощ на северния плаж в Свети Влас, с възможност публиката да се разположи срещу сцената. Ще има огромна видеостена, където грандиозният празник ще се излъчва.

Теренът на музикалната зона ще бъде обграден с червени ленти, двайсет охранители ще се грижат за реда, безопасността и сигурността на гостите и туристите.

Мероприятието щe e oбeзпeчeнo cъc cпacитeли и мeдицинcкo лицe. На входа на музикалната зона ще бъде разположена Стена на Славата, а до нея ще е ситуиран уникален ретро автомобил, където всеки може да се снима и да сподели емоцията си в социалните мрежи.

Ще има и много награди за публиката чрез игри специално подготвени от тримата водещи. Дрон ще прави видеозаснимане на партито от високо. Техниката ще влезе в режим на полет от началото на вечерта. Професионалните кадри от въздушното видео ще бъдат споделени в YouTube канала.

„В готовност да посрещнат своите гости и клиенти са всички крайбрежни заведения и ресторанти в Свети Влас, които ще работят през цялата нощ под открито небе и ще бъдат в абсолютно удобството на любителите на Джулая”, добави кметът.

Първият юлски изгрев – известен като Джулай морнинг по едноименната песен на Uriah Heep, се свързва с представата за пречистващото ново начало, любовта, нажедта и несекващото житейско търсене.

Организаторите призовават всички да спазват физическа дистанция помежду си с оглед спазването на противоепидимичните мерки.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви