Дуели
Как се залага на мачове

Смесването на виртуалната реалност с действителността определено е сред най-често търсените ефекти от букмейкърските компании, за да бъде прикован интереса на потребителите.

По този начин се комбинира нещо познато с нещо въображаемо, за което обаче редица са си мечтали и са желали в различни моменти. Едно подобно смесване се получава при новата опция „Дуели“, която вече може да бъде намерена и на българския хазартен пазар.

Доставчикът е иновативният букмейкър Палмс Бет, като това е само една от многото оферти, които си заслужават, заедно с предложенията от вида Palms Bet Bonus. Сега да се насочим и към конкретната тема.

Да започнем като разгледаме какво действително се крие зад офертата „Дуели“.

В основата на тази концепция на практика стои противопоставянето на два мача от действителния свят на футбола, чийто резултати след това решават дали залогът ви е точен, или не.

Навярно звучи като сложна и абстрактна формулировка, но всъщност изобщо не е толкова трудно за осъзнаване. Да онагледим нещата с пример.

Да приемем, че в един ден се играят две от големите дербита на световния футбол – Манчестър Юнайтед – Ливърпул и Барселона – Реал Мадрид. Идеята на предложението за „дуел“ ни дава възможност да комбинираме резултатите от тези две срещи по много специфичен начин.

Всъщност, виртуалната част идва от факта, че в края няма да гледаме резултатът един по един от тези мачове, а ще ги смесим, за да получим резултати в два виртуални сблъсъка. Да кажем, че Манчестър Юнайтед – Ливърпул завършва при 3:1, докато Барселона и Реал Мадрид – 2:2.

Във виртуалния свят, съперниците се разместват, като Манчестър Юнайтед играе с Барселона, докато Ливърпул – с Реал Мадрид.

При това положение, след като вземем отбелязаните голове на тимове от реалните мачове, то се получава следното уравнение – Манчестър Юнайтед побеждава Барселона с 3:2, докато Реал Мадрид надделява срещу Ливърпул с 2:1. С други думи, вашият залог ще бъде печеливш, ако сте посочили успехи за „червените дяволи“ и „белия балет“ във виртуалната опция „дуели“. Всъщност е много лесно и много зарибяващо.

Този тип предложения съвсем до скоро бяха достъпни единствено при международните букмейкъри, но Палмс Бет вече осигурява тази любопитна възможност и на родна почва.

Има едно ограничение – залози може да се правят само за краен резултат, тоест победа за домакина, госта или равенство. Ако обаче дадена среща бъде отменена или анулирана, то ще ви бъде върнат залога.

 

Както може да се убедим, това е много находчива идея, която има за цел да ни вдигне адреналина по един малко по-нестандартен начин. Това е едно съвсем различно предизвикателство за нашите аналитични способности, които не само трябва да преценят как даден отбор ще се справи в съответния реален мач, но същевременно трябва да съпоставим това представяне и по отношение на друг отбор, в друг мач. Забавлението и добрите ставки за успех ще са налице, а на всичко отгоре това допълнително ще заостри вниманието ви към фините детайли в играта. А не на последно място ще донесе и още един начин за забавление. Както добре знаем, в модерното общество смесването на виртуалното и реалното се котира все по-добре, защото във виртуалното намираме един малко по-различен, може би желан свят.

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви