Тази вечер Бургас посреща музикантите от П.И.Ф. , Прея, Свилен Ноев, Ерсин Мустафов и Дичо, които ще изпълнят най-обичаните песни на групата в концерт, посветен на Димо Стоянов. Концертът е втори от турнето, което стартира вчера в родния град на Димо – Варна.

Много красива музика, емоционални изпълнения, танци, аплодисменти, усмивки и сълзи изпълниха вчера Летния театър във Варна.

Проливният дъжд през деня не спря почитателите на Димо и П.И.Ф. и точно 21 часа те бяха заели местата си пред сцената. Последваха два часа, изпълнени с магия и една обща, всепоглъщаща емоция, която музиканти и публика споделяха.

Всеки един от вокалистите – Прея, Свилен и Ерсин изпълняваше песните на Димо с огромна любов и отдаденост, а през цялото време усещането беше сякаш и той е там – на сцената и сред хората.

И Димо наистина беше там – с музиката си, с текстовете си, с момчетата от групата, с приятелите си изпълнители, с публиката…На големият екран на гърба на сцената гледахме специално подготвени визуализации, за които грижа имаше Полина Герасимова, на които също виждахме образа на Димо.

„Приказката“ на Димо и П.И.Ф. ще разказваме заедно тази вечер в Бургас. Очакваме Ви в Летен театър. Билети се продават в мрежата на Eventim, каса „Часовника“ и на място 18:30 часа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви