В основата на успеха си букмейкърските компании винаги поставят иновативността и грижата за забавлението на своите многомилионни верни клиенти.

Като всяко друго нещо в областта на развлечение, важно е да не се стои на едно място, а постоянно да се търсят нови начини за разнообразяването на преживяването на хората.

В случая на компаниите за залози тази максима се материализира, от една страна, с добавянето на все повече възможности за залози, а от друга – в осигуряването на все повече и повече на брой възнаградителни способи за най-активните и лоялни потребители на дадена компания.

Един от начини, за да се постигне това, е посредством така наречените „бонус кодове“. За подобни предложения може да се осведомите и на практика – просто отворете този линк.

Мнозина от вас, навярно, се питат какво точно представлява бонус кодът.

Концепцията е изключително лесна, а крайният резултат вероятно сте го виждали многократно под една или друга форма. Това е цифров код, който до голяма степен има същото предназначение като промоционалните кодове, които използвате, за да пазарувате различни стоки.

Генерираното цифрово съчетание след това може да въведете в избраната от вас секция за залози, срещу което да получите вашето възнаграждение – под формата на бонус.

Този бонус не може да бъде изтеглен от вас, поне не и на първо четене. Почти неизменно регламентът, следван от букмейкърските фирми, гласи, че трябва да „развъртите“ сумата определено брой пъти, за да може след това да изтеглите сумата, която сте начислили като печалба.

Може да го приемете като безплатна игра, от която да спечелите реални пари.

Гореописаните бонус кодове може да са приложими както за секция „Казино“, така и за секция „Спорт“. Тук вече зависи от коя секция идва съответната оферта, като обичайно параметрите на предложенията се различават в тези две направления.

И в двата случая обаче целта е една и съща – възнаграждение на клиентите за проявената от тях лоялност и активност по отношение на залозите, направени при един букмейкър.

Бонус кодовете може да са едни от най-доходоносните предложения, които ще получите, тъй като действително съществува възможност да спечелите, без да влагате собствени средства.

Има определен тип оферти, които най-често се асоциират с бонус кодовете. Един от случаите е при новорегистрирал се клиент. Той може да получи бонус код, за да изпробва дали заниманието е за него.

Бонус код може да се генерира и при депозирането на определена начална сума, след като си се регистрирал, като параметрите се менят според вложената сума.

Бонус кодове се генерират и след като сте развъртяли определен брой средства, като обичайно това е сред най-често повторимите бонуси, тъй като се предоставя на потребителите периодични, при достигане на съответното число.

Всичко е направено с цел поддържане на интереса на потребителя, който по този начин със сигурност ще усети, че бива възнаграден заради поетата от него инициатива.

Както винаги, ще ви насочим към предпазливост при хазартните начинания, защото всички в крайна сметка трябва да е за забавление. Развлечението обаче е по-голямо от всякога, защото букейкърските къщи, както в чужбина, така и в България, се стремят да обогатят вашето виртуално изживяване до нови висини.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви