Голям турнир по плажен тенис Sarafovo OPEN AIR’2021 ще се проведе в Сарафово

0
36

На 12-13 юни 2021г. в Бургас, кв. Сарафово, на плажа около Diddi Beach ще се проведе голям турнир по плажен тенис Sarafovo OPEN AIR’2021, организиран от Sarafovo Beach Tennis Club с любезното съдействие на Община Бургас и партньорството на компаниите Gebruder Weiss, Marti Mar, Хотели Кедъра. Медийни партньори са RN TV, Канал 0 и Радио Мая.

Турнирът включва провеждането на три формата: мъжки двойки, женски двойки и смесени двойки.

В състезанието са заявили участие почече от 55 от най-добрите играчи от Бургас, Сарафово, Равда, София, Варна, Русе, Добрич, Русия, Словакия и т.н.

На 11 юни 2021г., петък от 10.00ч. на турнирните кортовете на Diddi Beach, екипа на Sarafovo Beach Tennis Club и Община Бургас ще проведат “Ден на отворените кортове” за дечицата от I до IV клас от училище “Христо Ботев” в кв. Сарафово.

Целта е участниците в турнира да покажат на малчуганите чара на този атрактивен спорт, да ги подкрепят в първите им стъпки и да се опитат да ги запалят да упражняват плажен тенис.

Каним всички жители и гости на Бургас да заповядат да се насладят на два прекрасни дни на плажа с коктейли, слънце, море и в същото време да погледат оспорвани мачове и атрактивни разигравания от състезателите.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви