Доста трудно DC ще настигне Marvel – особено след като последните набраха нечовешка скорост с всички филми, а сега и сериали, които пускат.

Конкуренцията обаче не се отказва лесно и прави опити да остане в играта със създаването на филми за герои като Жената чудо, Шазам и Black Adam. Е, не знаем дали да броим и „Отрядът самоубийци“ на Джеймс Гън, но най-вероятно и той ще се окаже добро попадение.

При анимациите също има приятни примери, като се готви и нов филм – DC League Of Super-Pets, в който животните ще имат суперсили. Но по-интересното е кои ще бъдат актьорите, озвучаващи животните.

Продукцията събира истински ансамбъл от любими имена. В DC League Of Super-Pets ще чуем гласовете на Дуейн Джонсън, Кевин Харт, Джон Кразински, Диего Луна, Ванеса Байер и Киану Рийвс.

Но единствено за първите двама знаем кои анимационни животни със суперсили ще озвучат. Скалата ще бъде суперкучето Крипто, докато Харт – Ейс.

Сигурни сме, че скоро ще разберем кои животни ще озвучават останалите актьори, защото премиерата на DC League Of Super-Pets е насрочена за месец май 2022 г.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви