BMV X6 - тунингът понякога създава уроди
BMV X6 - тунингът понякога създава уроди

В една от социалните мрежи се появи снимки на много странен тунинг на BMW X6. Сребристият кросоувър е подложен на толкова много модификации, че няма как да бъде определено за какво служат повечето от тях.

Едно обаче е ясно – този автомобил няма как да остане незабелязан. По целия периметър на каросерията му има различни лепенки и емблеми. Кросоувърът е получи и големи тръби на изпускателната система, допълнително огледало за заден ход, а дръжките на вратите са покрити с материал, приличащ на гума. От покрива към задната броня е пуснат кабел, с който са свързани странни цилиндри.

Главният елемент на тунинга, който предизвиква и най-много въпроси, са метални топчета с различен размер, поставени на багажника. На покрива са монтирани няколко камери и фенери. Всичко това се допълва от черно-червени джанти, омотани с вериги.

Всички тези „подобрения“ нямат логично обяснение, освен, че авторът на проекта е искал да привлече внимание към себе си. Факт е, че това му се е отдало, но със сигурност критиките и подигравките по адрес на колата и този, която я кара, ще бъдат повече от хвалбите.

Снимка: Reddit

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви