След като месеци наред обличахме дънки и една тениска и не ни пукаше особено какъв стайлинг имаме, защото нямаше кой знае къде да се показваме, идва момент за по-смели модни избори. А и с настъпването на сезон пролет/лято 2021 разнообразието на модели става все по-голямо.

1. Дрехи със зебров принт

Със сигурност ще откриете някоя стара дреха в гардероба, която е с тропически или флорален принт. Но за да се отървете от минималистичните рокли и тениски, ви трябва нещо по-различно. Експериментирайте, съчетавайки потник със зебров принт с пола или панталон с широки крачоли. Може да си купите и някоя рокля за топлите вечери на морето.

2. Дрехи с по-ярки цветове

Много известни личности ни показаха, че комплектите в яркорозово ще са истински хит не само за пролетта, но и през лятото. Освен По-широки сака, може да си вземете костюм от три части, например с къс топ. Или пък да потърсите някоя мидирокля във въпросния нюанс.

Въобще, забравете за тъмните дрехи и неутрални тонове. Извадете по-ярките дрехи, а ако не разполагате с подходящи, разходете се из магазините за нови находки.

3. Дрехи с ретро принт

Понякога гледате някоя шарена риза или рокля, като си казвате, че ви изглежда „бабешка“ и никога не бихте я носили. Но никога не казвайте това! Ето, това лято по-смелите принтове по дрехите ще са най-актуални.

Освен моделите със зебровидни шарки, които са задължителни, потърсете по-ефирни рокли или гащеризони, които приличат на бабините ви кърпи за глава или вратовръзките на мъжа ви. Също така артщрихите, които присъстват в маникюра, ще видим и по някои модели в гардероба.

4. Неон

Неоновите цветове присъстват при банските за лято 2021, но освен тях, трябва да имате и нещо друго подръка. Заложете на яркозелено или жълто за вашата нова визия. Комбинирайте кожен панталон с по-къс топ и неоново сако. Може да си купите и чехли в същия десен.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви