Титлата Кралица на Бургас 2021 г грабна 20- годишната красавица Ина Мархолева. Ина е студентка в София. Учи реклама в Нов български университет. Увлича се по музиката още от малка и мечтае да се занимава именно с това. Красивата бургазлийка ще представлява морския град на конкурса Мис България, който ще се проведе в края на годината в София.

Короната на новата носителка на титлата беше предадена от победителката в конкурса Кралица на Бургас 2019 г Михаелла Едрева. Освен първото място в конкурса Ина спечели и симпатиите на зрителите и грабна титлата Лице на публиката. Наградата и беше връчена от Андрей Рунчев- директор на общинското предприятие „Транспорт“.

Първа подгласничка на носителката на титлата Кралица на Бургас стана 21- годишната Фатме Селим. Знойната красавица е родена в Несебър, но от няколко години живее и работи в Бургас. Трето място в конкурса Кралица на Бургас отиде при 20- годишната студентка Мари- Никол Маркова. Красавицата учи журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Общо дванадесет ослепително красиви момичета се бореха за престижната титлата. Всички участнички получиха специални подаръци- дизайнерски тениски и аксесоари от официалния дизайнер на конкурса Стоян Радичев, с чиито величествени рокли дефилираха момичетата в трети тур.

Луксозна козметика за коса беше подарена на участничките от козметичния бранд Кристиян оф Рома. Рефан козметик пък подари на участничките продукти за лице и тяло. Още награди от „Хийгс“ – известен бранд, предлагащ на пазара висококачествени наргилета за еднократна употреба получи всяка една от претендентки за титлата.

Конкурсът Кралица на Бургас се проведе тази неделя в Летния театър в Бургас. Община Бургас беше партньор на събитието. Официален фотограф на събитието беше „Хайлайф“- лидер в заснемането и отразяването на всички светски, културни и бизнес събития. В журито на конкурса се откроиха десетки носителки на престижни титли за красота.

Водеща на конкурса беше първата носителка на титлата Мис Бургас от далечната 2010 г- Анелия Дулева, а нейна сценична половинка беше обичаният радио водещ Мариян Иванов. Конкурсът Кралица на Бургас се проведе за десета, поредна година, и отново даде заявка да е най- пищното събитие за красота и мода в морския град.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви