Има подмладяване на листата, имаме и повече коалиционно представителство. Трябва да се дава повече път на младите, още повече, когато те са се доказали като експерти. Работим за надграждане на резултатите ни от предишните избори. Потенциалът ни е за повече от 4 депутатски места. Нашата кампания се гради на това какво сме свършили и какво ще направим още за нашите съграждани.

Това каза областният лидер на ПП ГЕРБ-Бургас Димитър Бойчев, който заедно с Жечо Станков, Галя Желязкова, Ивелина Василева и Георги Маринчев, регистрира листата за народни представители в РИК.

„Партиите трябва да започнат да си говорят една с друга. Всеки има пристрастия, всеки си има своя политика, но няма ли разговор между политиците, то ще вкараме държавата е една спирала от избори. Ще направим толерантна кампания, изградена на това, което поемаме за ангажимент в следващия мандат“ , сподели още Бойчев.

Той изрази и притеснение, че на предстоящите избори под две минути няма как да се извърши едно машинно гласуване, като се включи не само заставането пред машината, а и влизането в секцията. Според него има опасност с една машина да не могат да гласуват повече от 300 души.

Със сигурност една от изненадите в листата е липсата на едно от знаковите лица на ГЕРБ в Бургас – Ивелина Василева.

Решението да не съм в листата е мое лично. Продължавам да подкрепям моите колеги. Мисля, че трябва да има приемственост. Да има млади хора, нови лица, които са качествени и способни хора. Те трябва да имат възможност да реализират своите идеи. Ще продължавам да помагам в ГЕРБ и ще отстоявам принципите, в които вярвам – европейското развитие и опазването на околната среда“ , сподели тя.

Благодарен съм за доверието което ми гласува и съм убеден, че ще го оправдая. Ние сме отбор и няма значение кой на кое място е. Битката е да можем да продължим да помагаме на Бургас и региона. Искаме да бъдем позитивни, а не да се впускаме да говорим срещу други политически сили. Гражданите трябва да са наясно, че кампания не се прави за 30 дни, а се работи с години“ , каза от своя страна вторият в листата Жечо Станков.

Галя Желязкова сподели, че от ГЕРБ залагат на позитивната кампания, а избирателите били наясно, че поетите от тях регионални ангажименти, се изпълняват.

Имаме силен отбор и подкрепа, за да можем да работим за хората„, категорична бе тя.

Ето и цялата листа:

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви