В разгара на пролетта и с наближаването на лятото, на модния подиум се появяват и нови тенденции в аксесоарите, по-конкретно – при чантите. За пролет/лято 2021 хит ще бъдат както големи, така и миниатюрни чанти. Залагайте на по-цветни и нестандартни видове. Ето какви са тенденциите, според американския „Cosmopolitan“.

Чанта в 2 цвята

Чантите в 2 цвята, която са равномерно разпределени, стават много модерни през периода. Те може да са средни на размер – нито прекалено малки, нито прекалено големи, затова са идеални за ежедневието – работа, разходки, училище, кино и т.н. Има много комбинации, но хит са следните – червено и кафяво; зелено и лилаво/сиво; бяло и бежово.

Малки чанти за врата

Помните ли детските чанти, тип протмонета, които се закачаха на врата и бяха с дълга верижка? Е, тези ретро чанти се завръщат през сезона. В тях се събират съвсем малко неща – вероятно може да сложите само телефона, червилото, парите и ключовете, но пък с тях ще изглеждате много ефектно. Има и миниатюрни варианти, които са по-скоро само аксесоар и в тях не може да поберете почти нищо. С тези малки чанти ще сте нестандартни и в крак с тенденциите.

Мрежести чанти

Мрежестите чанти бяха хит и през миналата година. Те са чудесен избор за лятото – хит са на плажа, в планината, когато отивате на пазар или пикник. Има шарени мрежести чанти, както и такива в един цвят. Те са по-спортни, но са много удобни. Единствен минус е, че се вижда какво точно носите в тях.

Големи чанти

Чантите размер XL също се завръщат. Става дума за огромни чанти, в които може да поберете много неща и които дори напободяват сак. Плюс е, че те са удобни за кратки пътувания и може да заминете за нощувка някъде само с дамската чанта. Тези чанти са хит и за плажа, а с тях изглеждате много елегантни.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви