Кардеринис
Мнението на големите учени

Коронавирусът, освен, че хвърли в ужас цялото човечество, раздели хората на скептици и вярващи. Скептици за произхода на вируса и ползата от ваксините и вярващи, че науката и фармацевтичните компании ще се справят със световната заплаха. 

Днес публикуваме мнението на Исидорос Кардеринис. Цитираните в статията учени вещаят доста мрачно бъдеще на хората, които са си поставили ваксина. Не коментираме тяхното мнение. Публикуваме го тъй като свободата на словото предполага, че трябва да се чуват различни мнения по проблеми, които вълнуват цялата общественост.

Бургаснюз

Исидорос Кардеринис е роден в Атина през 1967 г. Той е писател, поет и колумнист. Учи икономика и завършва следдипломно обучение по икономика на туризма. Негови статии са публикувани във вестници, списания и уебсайтове по целия свят.

Неговите стихове са преведени на английски, френски и испански и са публикувани в поетични антологии, литературни списания и литературни колони във вестници. Издал е осем поетични книги и три романа в Гърция. Книгите му са преведени и публикувани в САЩ, Великобритания, Италия и Испания.

За година и половина човечеството е потопено в дълбокия мрак на коронавируса. Вирус, който сега излиза на бял свят, произведен в лабораторията на Ухан е довел до милиони смъртни случаи и е разрушил живота на милиарди хора по света.

Но изфабрикуван вирус, тоест биологично оръжие е ужасно престъпление срещу човечеството и очевидно тези, които са извършили тази престъпна работа, трябва да бъдат наказани.

Много известни вирусолози на планетата изразиха мнение, че вирусът не е създаден от човешка ръка в лабораторията или си замълчаха.

Носителят на Нобелова награда за медицина, изолирал вируса на СПИН – френският професор Люк Монтание, имаше смелостта и без страх да каже истината без никакъв интерес.

Напротив, той рискува собствения си живот, имайки огромни и мощни световни сили срещу себе си.

Другият френски професор – Жан Бернар Фуртилан, който също каза истината, беше затворен в психиатрична болница.

И така, какво каза Монтание преди повече от година?

„Около този вирус се прави манипулация… коронавирусът на прилепите, някой е добавил последователности, особено от ХИВ, от вируса на СПИН… Това не е естествено. Това е работа на професионалисти, молекулярни биолози…Много точна щателна работа „.

И какво казаха тогава колегите му вирусолози?

Френският професор Жан Франсоа Делфрайси, ръководител на научния съвет, който съветва френското правителство относно „пандемията“, каза:

„Хипотезата, че вирусът е произведен в лаборатория в Ухан е теория на конспирацията, която няма нищо общо с истинската наука. Всички в научната общност са съгласни, че това е коронавирус.“

Френският професор Оливие Шварц, ръководител на отдела за вируси и имунитет във Института Пастьор във Франция, заяви:

„Изследванията върху гените на вируса ясно показват, че той не е бил човешки вирус от лаборатория. Професор Люк Монтание разпространява фантастични теории“.

И така, разбирате кой е бил прав, кой е казвал истината, която така или иначе ще излезе наяве във всичките й измерения, защото “Няма нищо скрито под слънцето“ според древногръцката поговорка.

И днес какво казва носителят на Нобелова награда за медицина Люк Монтание за експерименталните „ваксини“, които дори не са лицензирани и вече са причинили хиляди смъртни случаи и милиони наранявания по целия свят?

В скорошно интервю той заяви следното:

„Ваксините причиняват мутации“. На друго място той казва: „Няма шанс за дългосрочно оцеляване за някой, който е получил една от „ваксините“ за COVID-19. Няма надежда и не е възможно лечение. Трябва да сме готови да кремираме трупове „.

Тези твърдения несъмнено са шокиращи и със сигурност ужасяващи, като се има предвид, че според официалните данни в света вече са ваксинирани около 1 милиард души.

Всъщност, ако се окаже вярно, ще има убийство с невероятна величина, което ще направи двете световни войни да изглеждат като миниатюра.

Други водещи професори, световноизвестни учители и хиляди лекари от цял свят гледат в същата посока като френския Нобелист. По-специално, немско-тайландският професор от Германския университет в Майнц, Сухарит Бхакди, обръщайки се към световното население, го моли със следните думи:

„Не вярвайте… не вярвайте на тази лъжа. Не вярвайте в името на Бог. За Бога, разберете, преди да позволите на себе си и близките си да бъдат ваксинирани. Защото ако сте били ваксинирани веднъж, тези лимфоцити, ако това се случи отново, ще станат още по-активни.

Това обяснява защо втората ваксина винаги е по-лоша от първата, защото е усилвател, нали? Не го правете трети или четвърти път, защото ако го направите, ще допринесете за унищожаването на световното население „.

Освен това професорът от Ирландския университет в Дъблин Долорес Кахил и бивш заместник-председател на Научния комитет на инициативата за иновативни лекарства (IMI) заяви преди месеци:

„Голям процент от тези, получили m-RNA ваксината, ще умрат този февруари или до една година по-късно … проучвания върху животни ни показаха, че до 50% ще умрат. Особено до 80% от хората във възрастовата група от 45 до 80 ще имат сериозни здравословни усложнения или ще умрат „.

Бившият вицепрезидент на Pfizer д-р Майк йедон също заяви следното:

„Твърде късно е да спасим всеки, който е бил ваксиниран с някоя от ваксините Covid-19. Милиарди са осъдени на сигурна, неизменна и мъчителна смърт. Всеки, който е получил инжектирането на ваксина със сигурност ще умре преждевременно и 3 години е щедра оценка за това колко дълго могат да очакват да оцелеят „.

Така че, четейки всички тези твърдения, не е възможно да отидете да се ваксинирате, ако имате основна мозъчна функция.

Въпросът обаче е: Имате ли я? За съжаление има хора, които я нямат, защото дори да научат тези твърдения, отиват да се ваксинират.

И защо се случва това? Защо е толкова страшно да се промиват мозъци и системната медийна пропаганда в повечето страни, че това ги е накарало да загубят ума си под заплахата за смъртта от коронавируса и за кратко да отхвърлят всякакви други научни възгледи и оценки.

Тук също трябва да подчертая, че разликата в мненията и само в научната медицинска общност е достатъчна причина да не се приема никоя от „ваксините“ на COVID-19, чиято смъртност освен това е много ниска – 0,15%- и не оправдават по никакъв начин универсалната масова ваксинация.

В заключение бих искал да пожелая следното: всички тези велики учени да грешат за толкова драматичните и кошмарни ефекти на ваксинацията, тоест да прекаляват или да имат противоотрова в бъдеще, която детоксикира ваксинираните хора.

Така или иначе, хората трябва да спрат да посещават ваксинационни центрове и ваксинациите трябва да спрат СЕГА.

Исидорос Кардеринис

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви