Мис Бургас
Конкурсът ще е на 6 юни

Известния български спортист Румен Радев ще заеме мястото на жури в конкурса за красота в Бургас, който ще се проведе тази неделя.

Румен Радев е седемкратен шампион на България по джудо, а сред спортните му постижения е спечелването на бронзов медал от Балканско първенство, както и множество спортни постижения по джудо в редица национални, европейски и международни турнири.

Румен Радев
Румен Радев ще избира Мис Бургас

Освен като спортист, той е и единствения българин, който през изминалата 2020 г., участва в „Седмица на модата“ в Милано и беше сред топ-моделите на световноизвестния моден бранд „Версаче“.

Сред журито на конкурса Кралица на Бургас ще се отличи носителката на титлата Мисис България 2020 г. Валери Стефанова, носителката на титлата Мис България 2018 г.- бургазлийката Теодора Мудева, както и Мисис Бургас 2020 г. София Мазуренко.

Звездното жури ще бъде допълнено и с още много бургаски красавици, спечелили титли през годините, изявявайки се в регионални и национални конкурси за красота.

Короната на конкурса Кралица на Бургас ще бъде предадена от победителката в конкурса през 2019 г- Михаелла Едрева.

В момента тече трескава подготовка и репетиции за провеждане на конкурса. Общо дванадесет бургазлийки ще се борят за титлата Кралица на Бургас, а лице на публиката ще бъде избрана по време на самото провеждане на конкурса с помощта на зрителите.

Организаторите и тази година гарантират много красота и блясък и приканват всеки желаещ да заповяда тази неделя (06.06.2021 г.) от 20.30 ч. в летния театър на Бургас, за да изберем заедно новата Кралица на Бургас. Входът е свободен!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви