В последните години Риана успешно се преориентира от певица в бизнесдама. А един от най-доходоносните й проекти е марката за бельо Savage X Fenty, която лансира през 2018 г.

Още в началото изпълнителката разбра, че една от успешните стратегии е сама да рекламира бельото, което носи фамилното й име Фенти. И за три години видяхме не една и две провокативни фотосесии с нейно участие, които със сигурност са подтикнали феновете й да си купят по нещо.

Затова и не се изненадахме особено да я видим отново в секси бельо, но този път на малко по-различни снимки. Тях Риана сподели в личния си профил в Instagram и я показват зад кадър на поредната фотосесия.

Певицата отново позира умело, а на една от снимките акцентът неволно отива върху татуировката на задните й части, защото се е навела да пооправи декора. Сигурни сме, че няма нищо случайно в снимките, на които тя така и не е успяла да измисли описание, а и не е нужно, защото сами говорят за себе си.

Риана винаги е залагала не само на своя лик, но и на разнообразието от размери на бельото, както и на форми на моделите, които ги представят. Тази седмица пък тя промотира и първата си Pride колекция, за която е подбрала LGBTQ+ модели.

Този ход е продължение на решението й от есента на миналата година да започне да предлага и мъжки модели бельо. Очевидно модата е не по-малка страст на Риана от музиката и изненаданите тепърва предстоят.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви