Вгледайте се внимателно и изберете този, който най-силно ви привлича. Това ще ви помогне да осъзнаете някои неща за себе. И да разберете на какъв етап от живота си сте вие в момента, както и по кой път трябва да поемете.
Вгледайте се внимателно и изберете този, който най-силно ви привлича. Това ще ви помогне да осъзнаете някои неща за себе. И да разберете на какъв етап от живота си сте вие в момента, както и по кой път трябва да поемете.

Будистките символи са заредени с особена енергия. Вгледайте се внимателно и изберете този, който най-силно ви привлича. Това ще ви помогне да осъзнаете някои неща за себе. И да разберете на какъв етап от живота си сте вие в момента, както и по кой път трябва да поемете.

1. Плетеница
Вие сте смели и целеустремени. Не се страхувате от предизвикателства. Свикнали сте животът да ви изправя пред трудности и да се налага да се борите за това, което искате. Не сте свикнали да сте отпуснати и просто да се наслаждавате на дните. Вие винаги искате повече и не се страхувате да разплитате плетениците на живота. Вие сте наясно с правилата на живота, не се бунтувате срещу изпитанията, а сте готови да ги посрещнете с гордо вдигната глава. Борите се с трудностите, падате и ставате, защото знаете, че има само един път – напред. Вие сте силни, борбени, достойни личности, които никога не се предават. В момента сте изправени пред поредното голямо предизвикателство на живота си. Този път имате чувството, че може и да не се справите. Бъдете по-търпеливи и не се отказвайте. Знаете, че интуицията не ви подвежда.

2. Лотос

Вие сте творци.

Лотосът се е почитал като свещено растение още преди разпространението на будизма и олицетворява чистота, целомъдрие, плодородие. Този избор говори много за вашата дълбока душевност. Вдъхвате живот и положителна енергия на всяко начинание. Умеете да заразявате околните с ентусиазма си. Хората обичат да са във вашата компания, защото ги успокоявате, вдъхновявате и повеждате към приключения. Вие обичате живота в неговото многообразие. В момента сте загубили малко от увереността си. Цялостното положение ви потиска и разклаща оптимизма ви. Опитайте се да се издигнете над видимото и материалното и да потърсите спасение в творческата си енергия. Най-гениалните творения се раждат в кризисна ситуация.

3. Слънце
Вие сте устремени към светлината и доброто. Пламенна натура сте, огнена, емоционална. Лесно се палите по идеи, проекти, каузи. Обичате да се раздавате за другите и да участвате в нещо значимо, стига да бъде в полза на някого. Често пъти пренебрегвате себе си заради другите. За вас е достатъчно да носите радост и усмивки на хората, вие сте истински проповедник на доброто. В момента сте се посветили на поредната кауза в живота си. Това просто ви е нужно, за да вървите напред. Светът се нуждае от хора като вас. Другите разчитат на вас. Вие знаете, че нямате право да се отпускате и да се отказвате. Понякога имате чувството, че вие мислите за другите, а за вас никой не мисли, но не е така. Имате малко, но верни, истински приятели.

4. Ин и Ян
Привидно изглеждате като човек, който се лута от едната крайност в другата. Всъщност вие сте толкова емоционални, че горите и в любовта, и в омразата си; и в ентусиазма, и в разочарованията си.

Не се отказвате лесно,

въпреки че много пъти сте се заблуждавали. Не се страхувате от провал. Често пъти са ви предавали и разочаровали, затова трудно се доверявате. Имате нужда да вярвате повече в себе си, да се обичате и цените. Вие сте предани и сте готови да обвържете сърцето си завинаги с този, който заслужи доверието и обичта ви. Вашата богата душевност привлича околните.

В момента искате да рискувате и да промените нещо в живота си. Не се колебайте толкова. Носите и светлината, и мрака у себе си. Знаете, че животът е шарен и разнообразен, не искате светът да бъде идеален и не очаквате от хората да са безгрешни. Просто се надявате светлината и доброто да надделяват над мрака и злото.

5. Лабиринт
Пътеки, завои, кривини – това е кръговратът на живота – всичко се завърта в един кръг – каквото получите, това и ще дадете. Обичате сложните загадки и се поддавате на размисли, вътрешни равносметки и терзания. Помислете кое е това, което най-много обичате да правите и което ви поддържа вдъхновени. Отпуснете се и спрете да мислите, да пресмятате, да преценявате всичко многократно. Бъдете по-спонтанни и си позволете да сте щастливи. Имате нужда да се откъснете от ежедневието си, от забързания си начин на живот и да успокоите сърцето си. В момента животът ви предлага много възможности. В момент на криза и неизвестности пред вас се отварят шансове за промяна. Съветваме ви да не се отказвате от лабиринта, защото рано или късно ще намерите изхода.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви