Не, това не е грешка в заглавието, нито пък сме объркали сезоните. Плетивата ще бъдат популярни също толкова много през лятото, колкото бяха и през зимата.

Разбира се, дрехите от този тип ще са малко по-различни за топлите месеци, но материалът си остава същият. Така че, ако искате да добавите няколко преходни дрехи към гардероба си, запасяването с тази полуобъркваща, но определено сладка тенденция може да не е толкова лоша идея.

Осъзнаваме, че трикотажът вероятно не е първото нещо, което ви идва наум, когато се сетите за летни или пролетни тоалети и причините са очевидни.

Уютните, големи плетени пуловери и жилетки определено попадат в зимните ни гардероби, като безпроблемно се комбинират с ботуши, ватирани панталони и шалове. Въпреки това, тези любими топли дрехи имат и своите алтернативи за лятото, които не трябва да бъдат пренебрегвани.

Ето няколко идеи за това как да носите плетка през лятото

Като самостоятелна дреха

Живо оцветените плетива създават огромно разнообразие към тоалета на всеки. Ако имате жилетка с къс ръкав или плетен потник може да го комбинирате с неутрални панталони или дънки, за да направите един страхотен външен вид.

Като потник или бюстие

Ако любимата ви дреха през лятото и пролетта е потникът или късата блуза до под гърдите, тогава разнообразете гардероба си и заложете на плетени модели. Съчетайте ги с деним с висока талия или пък опитайте тенденцията с ниска талия, ако се чувствате достатъчно смели. Обуйте чифт токчета или пък заложете на класическите маратонки.

С блейзър

Трикотажът е ежедневно облекло, но това се променя, когато добавите и стилен блейзър. Вземете чифт плетени шорти и тениска, добавете блейзър отгоре и сте готови за официалната си вечеря. Може да допълните визията с ниски ботуши или токчета с връзки, но често достатъчни ще ви бъдат и чифт бели маратонки.

Като рокля

Това, което е невероятно за възраждането на плетката е, че марките дрехи ги проектират във всеки възможен силует. Плетената рокля е невероятен избор, който да включите в гардероба си, защото е изключително гъвкава.

Облечете я с красиви аксесоари и токчета за романтичната ви вечеря, или пък заложете на изчистени маратонки за посещението в магазина.

Като жилетка

Един от най-лесните начини да се включите в тенденцията с трикотажа е да изберете жилетка. Опциите за стилизиране са безкрайни. Може да носите изрязана плетена жилетка върху бяла или цветна риза, да напъхате голяма жилетка в шорти с висока талия или пък да сдвоите неутрална плетка с цветни аксесоари.

Експериментирайте с различни модели и комбинации от дрехи и в крайна сметка ще намерите своя стил.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви