Мощно цунами от разтърсващи рок концерти залива България – стартът е на 25 май в Пловдив, където световните звезди Рони Ромеро, Боби Рондинели и Карл Сентанс, обединени от големия български хуманист д-р Милен Врабевски, ще изправят на крака истинските фенове на рока.

Д-р Врабевски, който освен световноизвестен учен, филантроп и радетел на българщината, е и талантлив музикант и текстописец, е създател на уникални композиции и песни.

Шестият му албум “The Creation”, издаден от Intelligent Musi Project, ще бъде представен в Пловдив, Бургас, Варна и София, предстои и рок концерт в Румъния.

Адреналиновото шоу е под надслов “The Creation tour”, и събира епично трио: звездата на Rainbow, Vandenberg и Michael Schenker Group – Рони Ромеро, Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath) и Карл Сентанс (Nazareth).

„Милен пише невероятни текстове. Никога досега не съм пял толкова позитивни текстове, с толкова много чувство. Все едно се връщам в началните ми години в музикалния театър – с толкова много информация, с такива послания за младите, че всеки да се чувства позитивно и да му се оправи настроението“, споделя Карл Сентанс.

А Боби Рондинели дава супер оценка на Vrabevski Super Band: „Досега не съм свирил с български музиканти, но групата е на световно ниво! Страхотни са и биха пробили навсякъде, те са на топ ниво и за мен е огромно удоволствие да работим заедно!“

В групата на д-р Врабевски греят имена като Стоян Янкулов-Стунджи, Боби Косатката, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов.

„Не трябва да взимате живота толкова насериозно. Опитайте се да наблюдавате собственото си развитие отгоре. По този начин ще се превърнете в съпричастен свидетел на своето съществуване. Всяка болка трябва да бъде обгърната от вашата грижа, но не от името на човека, който е част от проблема, а с вниманието на обикновен свидетел. Така ще се превърнете в източник на баланс, обич и хармония за целия свят и за себе си включително“, споделя д-р Врабевски.

Концертът на 25 май в Пловдив ще може да се гледа в зала С.И.Л.А., на 27 май рокфеновете ще се насладят на шоуто в Летния театър във Варна, на следващият ден е ред на Летния театър в Бургас, а на 30 май предстои рок разтърсване в зала Универсиада.

На 17 юни турнето продължава в Солун, а на 19 юни – в Букурещ. Билети за страхотните рок концерти все още могат да се купят на https://www.eventim.bg/bg/artist/intelligent-music-project-feat-ronnie-romero-116/profile.html

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви