Кайли Дженър е една от най-богатите звезди в наши дни. Благодарение на предаването Keeping up with the Kardashians тя успя да се издигне до световна слава, което ѝ позволи да започне свои бизнеси и да се превърне в най-младия милиардер, който е построил собствен бизнес.

Само на 22 години Дженър можеше да се похвали със солидна сума в банковата си сметка, която идваше не само от телевизионния ѝ договор, но и от реклами, социалните мрежи и козметичния ѝ бранд.

Според E!News, звездата планира да пусне на пазара линия бански точно навреме за лятото. 23-годишната звезда е подала документи за патент върху името Kylie Swim и Kylie Swim by Kylie Jenner.

Марката ще включва всичко за плажа – от бански и рокли до потници, къси гащи, обувки, халати и аксесоари за коса. Освен това Кайли планира да създава и слънчеви очила, очила за плуване, както и надуваеми артикули за хората, които все още се учат да плуват.

Засега самата Дженър не е разкрила повече детайли около новото си бизнес начинание, но феновете отдавна смятаха, че тя се е насочила към плажа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви