Наркотици
Задържана е и една жена

В резултат на проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР – Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани четирима мъже и три жени.

Жените са – 20-годишна жена от Рудозем, общ. Смолян, 36-годишна бургазлийка и 46- годишна жена от Черноморец.

Образувани са пет бързи производства и две преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура – Бургас. Неутрализирана е една оранжерия за отглеждане на канабисови растения.

20-годишната жена е от Рудозем, общ. Смолян, която на 20.05.т.г. около 19.40 ч. е била проверена, като пътуваща в лек автомобил „Алфа Ромео 159“, с благоевградска регистрация от служители на Районно управление – Поморие.

Жената е придружавана от двама младежи / на 17 и 20 години/. При извършения личен обиск в нея са открити и иззети плик с канабис, три свивки с амфетамин и кафеникаво топче с неправилна форма, реагирало при направения полеви наркотест на хашиш.

20-годишна жена е задържана за срок до 24 часа в Районно управление – Поморие. По случая е образувано бързо производство.

46-годишната жена от Черноморец е задържана за притежание на метамфетамин, който носила у себе си.

29-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия, който е проверен от служители на Пето Районно управление – Бургас около 15.20 ч. на 20.05.т.г. в района на училище „Васил Априлов“.

Намерении и иззети са кутийка и множество торбички с  метамфетамин с общо тегло около 15 гр. Бургазлията е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви