Няколко горещи шарки се завръщат през този сезон. Флоралните мотиви са леко преработени, зебрата се превърна в новото нормално, а стилът „tie-dye“ все още е на мода. Така че, ако и вие нямате търпение да облечете нещо ново и цветно, имаме няколко предложения за вас, които със сигурност ще ви превърнат в супермодел.

1. Зебра

Зебрата, която е на мода от много дълго време, се е сдобила с класически шик, който е подходящ за всеки. Променете визията си, добавяйки тази шарка към гардероба независимо дали го правите с чифт стилни ботуши, или пък елегантна рокля. И двата избора гарантирано ще ви накарат да изпъкнете сред тълпата и ще оживят стила ви.

2. Шахматна дъска

Вината за популяризирането на тази шарка може да се проследи до сериала The Queen’s Gambit. През последните месеци момичетата все повече добавят шахматната шарка към гардероба си, което я превръща и в тенденция за тази пролет. Не мислете обаче, че всяко каре е шахматна дъска. Тази шарка е специфична и се състои само от два цвята, като наподобява истинска шахматна дъска. Добрата новина е, че този стил лесно се намира. Той се предлага в почти всички магазини за дрехи и обувки.

3. Мрамор

Мраморът се счита за по-съвременния братовчед на стила „tye-dye“, като тази шарка има известна гъвкавост, която другите нямат. В зависимост от дрехата, мраморът може да изглежда едновременно модерно и да осигури известна носталгия по миналото, което означава, че напълно се вписва в тазгодишните модни тенденции. Може да изберете между панталон или рокля с гол гръб, в зависимост от това къде отивате.

4. „Tie-Dye“

Говорейки за „tye-dye“, той все още е на мода. Въпреки че животът ни започва да изглежда все по-нормален, няма нищо по-хубаво от обличането на любимия ви цветен суитшърт, който беше задължителна дреха миналата година. Този сезон определено може да разчупите нещата, като добавите по-впити модели, създавайки стил, който ще накара всеки да се обърне.

5. Флорални мотиви

Какво е пролетта без флорални мотиви? Тази шарка е популярна още от 60-те години на миналия век, но тази година ѝ придаваме малко по-модерен привкус. Цветята в тази конкретна версия са много по-големи от нормалните и са придружени с по-ярки цветове. Ако тенденцията ви изглежда прекалено искряща, опитайте да я оформите по по-фин начин, като съчетаете флоралните мотиви с приглушени цветове.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви