Пълна цветова трансформация ще претърпи червеният килим в рамките на официалното откриване на Евровизия 2021. Това ще се случи тази неделя. А вместо в традиционния си цвят, килимът, който посреща звездите на събитието ще блести в тюркоаз.

Промяната е свързана донякъде и с афинитета на организаторите от Ротердам към водата. Те настаниха част от участниците, сред които и българската певица Виктория Георгиева в кораби по време на престоя им в града.

Певците от 39-те държави ще пристигнат за официалното откриване отново по вода – този път в лодки. На терен пък ще ги посрещне кметът на града Ахмед Абуталеб.

Междувременно днес се проведе втората репетиция на Георгиева.Българката отново успя да очарова медиите, които отразяват конкурса от международния пресцентър в Ротердам, и получи хиляди положителни коментари за втората си репетиция в социалните мрежи.

В края деня беше обявено, че България е на първо място в анкетата на журналистите в пресцентъра.

“На сцената се чувствах много комфортно. Очаквах да съм притеснена, но всъщност бях много спокойна. Много съм благодарна на всички около мен от българската делегация, които ме подкрепят във всяка моя стъпка тук.

Нямам търпение да изляза отново на сцената и да изпълня “Growing Up is Getting Old” в жури финала на втория полуфинал на Евровизия 2021.”, коментира самата Виктория.

Как се представят всички участници ще можем да следим и на партита по случай конкурса у нас. Те ще се проведат в София и Варна, като за всяка от конкурсните вечери ще се събират хора.

Франция се смята за най-големият фаворит към момента според букмейкърите. България пък отстъпи с една позиция, като сега се подвизава на шеста позиция.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви