Полиция
Сблъсък в дърво

За 4 инцидента с автомобили през уикенда, при които са ранени четирима души и е установен един пиян шофьор съобщават от полицията днес.

На 07май около 08.58 ч. на бургаската улица „Булаир“ срещу хотел „Луксор“, автобус „Соларис Урбино“, с бургаска регистрация, собственост на Община Бургас, управляван от 57-годишен бургазлия, спира на пешеходна пътека, при което 76-годишен пътник от Плевен, залита и се удря в колоната на вратата.

Пътникът е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение с контузия на главата, без опасност за живота.

На същия ден около 11.18 ч. на пътя от кв. „Ветрен“ към Бургас, лек автомобил „Фолксваген Голф“, с бургаска регитрация, управляван от 43-годишен бургазлия, поради загуба на контрол, блъска движещия се пред него лек автомобил „Опел Астра“, с бургаска регистрация, управляван от 59-годишен бургазлия.

От удара вторият автомобил се завърта и се блъска в дясната пътна мантинела. От ПТП настъпили само материални щети.

Двамата водачи са тествани с дрегер за употреба на алкохол, като дрегера отчел за 43 годишния водач положителна проба за алкохол с концентрация в кръвта – 1.07 промила.

Отново на 07 май около 13.58 ч. на кръстовището на бургаските улици „Христо Ботев“ и „Цар Борис I“, автобус „Соларис Урбино“, с бургаска регистрация, собственост на Община Бургас, управляван от 63-годишен бургазлия спира внезапно.

В резултат на това 70-годишна пътничка от Бургас получава контузия на врата. Жената отказала преглед и хоспитализация и е освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

На 08 май – около 12.45 ч., на бургаската улица „Калофер“ до дом №10, поради загуба на контрол от страна на водача, товарен автомобил „Фиат Дукато“, с бургаска регистрация, управляван от 59-годишен мъж от с. Топчийско, потегля назад и се удря в гаражната врата.

В резултат на това 18-годишния пътник в каросерията на автомобила от с. Ръжица, получава контузия на кръста, поради това че остава притиснат между кабината и гаражната врата.

Младежът е прегледан и оставен за наблюдение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви