В ОУ “Любен Каравелов“ се проведе благотворителен Великденски базар под мотото „Да дарим лъч надежда“, организиран от Училищното настоятелство.

Масите бяха отрупани с домашно приготвени козунаци, яйца и лакомства. Учениците от хореографските паралелки и модул „Сценични изкуства“ с ръководителите Ваня Маврова и Севдалин Трендафилов и вокалната група към училището с ръководител Диди Генчева пресъздадоха чрез песни и танци атмосферата на Великденските празници.

Учениците от паралелките с изучаване на изобразително изкуство и модул“Изящни изкуства“ с преподаватели Павлина Иванова и Тодор Захариев представиха своята традиционна изложба.

Гости на събитието бяха проф. д-р Севдалина Турманова- председател на Общински съвет Бургас, инж. Виолета Илиева- Началник на РУО-Бургас, инж. Яна Маркова-технолог по храненето към Община Бургас, Анета Димова- бивш директор на ОУ“Любен Каравелов“ Бургас и Ивайло Беловски- председател на училищното настоятелство.

Средствата от благотворителния базар ще бъдат предоставени на деца от училището, които имат здравословни проблеми. Ръководството, учителският колектив и училищното настоятелство на ОУ „Любен Каравелов“ Бургас благодари на всички, които се включиха в инициативата и пожелава весело посрещане на Великденските празници.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви