Акцията с ходене до т.нар. подпорна стена в местността „Алепу“ от страна на политическите сили продължава. Няколко часа, след като там бяха представителите на ГЕРБ, които скандираха срещу Мая Манолова и Христо Иванов, следобед и реакцията на „Изправи се! Мутри вън!“ не закъсня.

Областният председател на партията Живко Табаков пусна видео в социалните мрежи от мястото, в което заявява, че от „Изправи се! Мутри вън!“ вече са предприели действия по събарянето на подпорната стена.

„Това е хотелът на Бойко Борисов, хотелът на Екатерина Захариева. Именно нейният мъж го проектира. Това е хотел, който бе протектиран от всички институции – РИОСВ, РДНСК, придворните кметове. Днес тук бяха кметовете на Бургас и Стара Загора, но от тях не чух нищо за поръчките, които са в техните градове. Искам да ги попитам как една фирма, близка до тях, спечели конкурсите за поръчка на електробуси и в двата града? Това е поредният скандал за милиони“, заяви Табаков.

Той поясни, че хотелът на Алепу скоро ще бъде проверен за пореден път, а след това и бутнат.

Бутнат от „Изправи се! Мутри вън!“ и след законодателните инициативи, които ще предприемем. На Алепу сме да попитаме и Бойко Борисов къде са неговите птички? Това трябваше да бъде гнездо и къщичка за птички. Нека Борисов да отговори за кумгейт, суджукгейт, за апартаментгейт, за „Ало, Ваньо“, за апартамента в Барселона, за пълните чекмеджета, за Мата Хари. Ние не сме с кратка памет и подпорната стена тази седмица ще бъде проверена. Ще поискаме да бъде съставена комисия, която да провери не само цялата история назад и кой го е закупил, но и защо бездейства прокуратурата„, каза още депутатът.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви