След триумфа в колокритериума за „Купа Бургас“ поредно отличие за КК „Черноморец“ извоюва талантливият Веселин Георгиев.

При много силна конкуренция бургазлията се класира на трето място в „Изкачване на връх Българка“ във възрастова група юноши младша възраст.

В 13-ото издание на колоездачното състезание за Купа „Милко Димов – Илия Кръстев“ традиционният критериум бе заменен с изкачване на най-високия връх в Източна Стара планина – Българка (1181 м), заради въведените епидемични мерки срещу разпространението на COVID-19.

Трасето бе изцяло в Природен парк „Сините камъни” в Сливен. Над 200 състезатели стартираха в етапа „Изкачване на връх Българка“.

Следващото състезание е на 8 и 9, когато ще се проведе „Купа Златица 2021“. Младите надежди в родното колоездене ще премерят сили и на 8 май на „Купа Царево“, в едноименния черноморски курорт.

В организираното от „Вело Царево” състезание ще стартират момчета, момичета, юноши и девойки младша възраст и мастърс в индивидуално по часовник и критериум.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви