Жителка на Бостън, работеща като детегледачка, е арестувана заради съхранение и разпространение на детски снимки със сексуално съдържание, съобщи „Дейли мейл“.

Полицията е задържала Стефани Лак след обиск на жилището ѝ, при който в лаптопа ѝ и в три мобилни телефона са открити около 100 файла с материали за сексуално насилие над непълнолетни. Освен това жената е обсъждала в социалните мрежи жестокото отношение с деца.

По информация на изданието, Лак е започнала да снима и да обменя порнографско съдържание в месинджъра Кик през декември миналата година. Престъпните ѝ деяния са станали известни на полицията. Служители от центъра за изчезнали и експлоатирани деца изпратили данните от разследването в полицията.

Според данните, предполагаеми жертви на американката са станали момиченца на възраст между 3 и 5 години.

„Тя е имала постоянен достъп до децата. Дълго време е работила като детегледачка“, заяви прокурор Рейчъл Ролинз. В действителност жертвите може да са в пъти повече.

В момента Лак е освободена под парична гаранция при редица условия, включително забрана да се доближава до непълнолетни и да работи като детегледачка.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви