Хубавият маникюр винаги прави дамите забележими, а ето и с кои цветове ще блеснете тази пролет, според британския „Cosmopolitan“.

Розово/цикламено

Няма как да не свържем този цвят с пролетта. През април дръвчетата се разлистват и започват да цъфтят, много от тях са именно с розови и цикламени цветчета и красят парковете. Около такива дървета стават невероятни фотосесии, а ако лакът ви е в тон, ще сте като истинска принцеса. Розовото е нежно, свежо, издава, че сте игриви и жизнерадостни и е в унисон с радостта, която предизвиква настъпващата пролет.

Жълто папая

Заложете на наситено жълто – не лимонено, но не и прекалено тъмно тип охра (то е за есента). Яркото жълто е в тон с първите слънчеви лъчи, които побеждават зимата и напомня, че денят започва да расте и времето ще става все по-хубаво. Жълтото е в хармония и с някои пролетни цветя, то е и цветът на щастието, така че стои страхотно на ноктите.

Ментово

Зеленото винаги е определяно като цвета на пролетта, защото природата се събужда и дърветата се разлистват. Но тази пролет заложете на по-приглушено зелено – а именно ментовото. Това е много свеж цвят, който също подсказва за новото начало. Нежен е и може да го комбинирате с все по-светлите дрехи, които започваме да носим през пролетните месеци. Освен това, през 2021 г. пастелните цветове са на почит.

Синьо/лилаво

Това отново е пастелен цвят. Заложете на лак в светлосиньо или светлолилаво или нюанс, който комбинира двата цвята. Синьото е цветът на свободата, напомня за хубавото време и събуждането на природата, а лилавото е цветът на магията и мистичното. Този цвят също много отива на по-светлите дрехи в розово, синьо, лилаво, сиво, светложълто и т.н.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви