Бойко Борисов
Връщаме мандата

Връщаме мандата за съставяне на правителство. Това съобщи премиерът в остаква Бойко Борисов на живо във Facebook, където е събрал ръководството на ГЕРБ. Това се случва след като от „Има такъв народ“ и „Демократична България“ отказаха среща с ГЕРБ, на която да обсъдят евентуална подкрепа за кабинет на партията на Борисов.

Бойко Борисов коментира с възмущение и омерзение случващото се.

Според Борисов „Има такъв народ“ няма да направят правителство, те дори няма да го представят пред обществото, защото нямат такова.

Няма да смеят да направят правителство, те нямат капацитет затова, убеден е Борисов.

„Партиите решиха безотговорно и надменно да откажат преговорите с нас“, заяви Даниел Митов.

„Дадох път на нови хора, които градивно да помогнат в ситуация на криза. Ние ще запомним решението на колегите. Най-лесно е да откажеш разговори, защото на тях трябва да се дадат аргументи“, смята Борисов.

Той обяви, че ще приеме решението на партията да върнат мандата за съставяне на правителство.

„Видях, че едни от първите решения на новите депутати е да си вдигнат заплатата на 10 хил. лв. Видях и друга порочна практика – гласуването с чужди карти. Чухме как трябва да се режат крайници на политически опоненти и как не трябва да се дава думата на опозицията“, каза още Борисов.

„Мутрите си вкараха адвокатите в парламента. До обяд те ще работят в парламента, а след това в канторите си. Вижте за какво гласуват“, каза Борисов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви