Кено
Любимите игри на бургазлии

Сигурно се чудите какво наистина представляват така наречените ТВ игри? Веднага можем да се обзаложим, че някога сте решавали кръстословица с някои от другите участници, обръщали сте внимание на и на други интересни томболи, предавани директно в ефир и най-вероятно сте гледали въртенето на колелото на късмета.

Тези игри наистина бяха интересни и до някаква степен атрактивни, но имаше един голям проблем – не всеки можеше да участва.

Стигнали сте до това заключение, след като сте закупили билет и не сте били изтеглени за участие. Днес ще открием, че такива игри могат да бъдат открити в Melbet алтернативен линк и всеки почитател може не само да се забавлява, но и със сигурност ще участва, никой не е игнориран.

Посочен е алтернативен линк, защото понякога може да срещнете проблеми с достъпа, но анализаторите са показали ясно и точно как да откриете този вид забавление.

Причината повечето такива предложения да се озовават директно в онлайн платформите на букмейкърите е доста семпла.

Малко или много, телевизията изисква зрителски интерес,  за да запази едно предаване по телевизията, а когато стане ясно, че няма внимание и реклама, то рано или късно е заменено с нещо друго.

Най-накрая се стига до заключението, че единственият интерес ще бъде породен, когато човек може да играе, следователно операторите добавиха това забавление.

Какво представляват въпросните?

До голяма степен няма някаква особена промяна. Избираме предложение, което ни харесва, пред нас се отваря видео прозорец, в който виждаме водещата, но както се досещате и както често става в телевизионните игри, тя вижда само вашите решения, някои могат да си спомнят и телефонните игри, които горе-долу работиха на този принцип.

На какво можем да играем?

Нека започнем с добре познатата игра на война, за мнозина може да е странно как се е озовала в платформата, но замислите се, всеки знае правилата, може да играе срещу истински човек, да прави залози кой ще победи в следващото раздаване, възможно ли е да има война и още много други.

Съмняваме се, че сте се замисляли колко точно прогнози може да има тази иначе елементарна игра, но с тях удоволствието става доста по-атрактивно.

Колелото на късмета, както много си го спомняха, практически представлява добре позната рулетка, но с тази разлика, че е доста по-голяма и няма топче, което да се върти – гравитацията отнема това удоволствие, но пък ще открием позиция.

Имаме и красива водеща, която да завърта самото колело и да обявява позицията, която печели.

Ще забележим, че присъстват и други интересни и същевременно познати игри. Таблата е точно такъв добър пример, а почитателите на лотария могат да обърнат внимание и на играта кено, която е подобрена версия на познатите лотарии, на които сме играли.

Ако някога сте попълвали фиш, спокойно може да забележите, че имате ограничен брой числа. Обикновено са 5 или 6.

При кеното може да изберете между 10 и 20 числа, в зависимост от самата разновидност на играта, обикновено в урната присъстват около 80 числа.

След това се теглят 20 числа и наблюдавате дали сте спечелили. Причината това да е тв игри в букмейкърска платформа е логично. Всеки обича лотарията, но с тази разлика, че докато един билет има определена цена, залозите при тази игра могат да бъдат минимални и да позволят на всеки да се забавлява много по-дълго време, тествайки шанса и късмета си.

Редно е да напомним, че всички тези игри ще изискват малко по-стабилна интернет връзка и нищо повече. Забавлението и удоволствието остава изцяло във вашите ръце.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви