Кая Гербер е закърмена с мода. Ако не сте чували, майка ѝ е Синди Крауфорд, която съвсем логично е определяна като един от супермоделите на 90-те.

Още от малка Кая е по дефилета и рекламни кампании, гледайки как майка ѝ позира пред камера и попивайки всяко нейно движение. Не след дълго тя започва да реализира собствени модни ангажименти, като вече се превърна в едно от най-разпознаваемите лица в тази индустрия.

Едва на 19 години Кая има стотици рекламни кампании зад гърба си, придружени от дефилета за най-известните модни марки. Последният ѝ ангажимент е с Calvin Klein и първата колекция на дизайнера Херън Престън. Именно за марката Кая прави дебюта си на модно дефиле през 2017 година.

Според официалното съобщение, новата колекция на модната къща ще бъде пусната в петък, като дрехите ще струват между 36 и 298 долара. Описанието гласи, че линията е създадена за истинските хора и е направена от устойчиви материали.

Кая веднага се похвали с новата си фотосесия, споделяйки няколко снимки със своите 7 милиона последователи. В Instagram тя публикува 10 полароидни кадъра, на които позира само по бельо и бели чорапи.

За по-любопитните Гербер публикува и снимки в реален размер, като на една от тях се виждат само задните части на моделката, както и малкото ѝ куче Лайла, което е порода голдън ретрийвър.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви