Залог
Как се правят залози

Спомняте ли си традицията, която се изискваше, когато решите да направите спортен залог? Купувате вестник, четете новините, обръщате внимание на програмата и с негова помощ се разхождате до най-близкия пункт.

В миналото беше ясно, че чуем ли първия съдийски сигнал, веднага разбираме, че всички залози са приключили.

Днес, благодарение на интернет и умните устройства, започваме да наблюдаваме една особена свобода, при това с така наречените залози на живо.

Достатъчно е да разгледаме този Betwinner анализ и ще забележим, че именно тази секция набира популярност сред спортните запалянковци. Както се досещаме от самото наименование, това е секцията, която приема залози по всяко време на срещата.

С други думи, не само не е необходимо да бързаме с прогнозите си или да сме пред компютъра в последния момент, преди да започне дербито.

До голяма степен ще открием, че всички стандартни пазари продължават да бъдат налични и по време на самото дерби, но нека не забравяме и една подробност – те са по-различни от обикновените с още една много важна подробност.

Ще забележим, че докато тече срещата, букмейкърът предлага и така наречените микропазари. Какво представляват те?

Докато наблюдаваме една среща, можем да видим много други пазари, ориентирани за кратко към даден момент. Например може да говорим за прекия свободен удар по време на футболна среща или за тайбрейка в тениса, за да може това предложение да присъства, екип от експерти гледа срещата с вас и поставя микропазарите моментално, когато има за какво да присъстват.

Защо обаче онлайн залозите по време на пряко предаване – такова е налично в платформата, все пак е редно да имаме право да гледаме дадената среща в реално време – са толкова популярни? Нека обясним.

Истинските спортни запалянковци често правят басове за дадено събитие точно по време на мач. Подозираме, че докато четете тези редове, може да си припомняте същото, забавлението е наистина голямо, но нека не забравяме, че в рамките на 90 минути, един спортен фен може да извлече много повече емоция и адреналин именно с микропазарите, които се предлагат в платформата.

Едва ли сте се замисляли колко възможности се откриват за запалянковците, а и е приятно, когато за кратко време на блиц се окажете прави – малката победа носи големи емоции.

След като навлизаме във финалната фаза на клубните турнири, мнозина почитатели на спортни прогнози ще обърнат внимание именно на тази секция. Освен това ще забележим, че коефициентите също са достатъчно високи, за да мотивират дори скептиците да се забавляват.

Споменахме в горните редове, че букмейкърите отдавна предоставят напълно безплатно гледането на спортни събития от тяхната платформа, не се изисква абонамент, а тенденцията показва, че много често има фенове, които предпочитат тази посока.

Политиката на реномираните брандове не изисква по никакъв начин да се правят залози, но в някои случаи може да се изисква да разполагаме със средства в сметката си.

Някои почитатели признават, че сравняват колко би им струвало гледането на среща в платена платформа и точно толкова поставят в секцията със залози на живо, където поне имат шанс да спечелят, докато в другия случай няма нищо друго, освен възможността да гледате мача, като евентуално ще видите и рекламите, които се излъчват.

Именно тази свобода и възможността да вземете света на спорта навсякъде със себе си, поставя спорта на живо като основно изискване за всеки почитател на прогнози.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви