Един от най-чаканите филми по истинска история House of Gucci. Не само че в него ще влязат Лейди Гага и Адам Драйвър, но той ще разказва за драмата около убийството на Маурицио Гучи, което е било поръчано от неговата съпруга.

Зад камерата застава Ридли Скот, а ние имахме възможност да видим няколко кадъра от снимачната площадка, включително Гага в булчинска рокля.

И докато проектът се очаква чак в края на тази година, той вече започва да създава напрежение. Членове на фамилията Гучи заявиха, че са истински разочаровани от филма.

„Те крадат идентичността на едно семейство, за да спечелят пари, да увеличат приходите на Холивуд. Нашето семейство има лице и лично пространство. Можем да говорим за всичко, но има граница, която не трябва да бъде прекосявана“, казва Патриция Гучи – втора братовчедка на Маурицио.

Според множество медии, тя се е опитала да се свърже със съпругата на Ридли Скот, която е и копродуцент на филма. Джанина Фачо обаче не е отговорила. От Marie Claire твърдят, че тя също така не за първи път се опитва да осъществи проект, свързан с фамилия Гучи.

Оплакванията на Патриция са свързани с папарашки снимки от снимачната площадка, които тя е видяла.

„Дядо ми беше много красив мъж, като всички от фамилията Гучи, беше висок, със сини очи и много елегантен. Във филма ще бъде изигран от Ал Пачино, който не е много висок, като на снимките изглежда дебел, с „обгорено“ лице и много грозен“, казва тя. Според нея, актьорът по никакъв начин не прилича на истинския персонаж. Що се отнася до Джаред Лето, който влиза в ролята на Паоло Гучи, Патриция казва „Ужасно, ужасно. Чувствам се обидена“.

Братовчедката на Маурицио Гучи обаче не е единствената, която не е доволна от House of Gucci. През март бившата съпруга на бизнесмена – Патриция Реджани говори за Лейди Гага, която ще я представя във филма.

„Ядосана съм от факта, че Лейди Гага ще ме играе във филма на Ридли Скот, без да ме е виждала и да е говорила с мен“, казва Реджани пред ANSA. Според нея, това е липса на уважение и е крайно неприемливо.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви