В края на миналата година Тейлър Суифт покори класацията на Billboard с албума си Evermore и беше на косъм да надмине рекорда на Барбара Стрейзънд. С нейния не успа да се справи, но пребори легендарните The Beatles с последното заглавие в дискографията си.

Още през февруари 31-годишната изпълнителка обяви в Instagram, че предстои да излезе преработката на албума й Fearless от 2008 г. и едва ли е предвиждала какъв успех ще постигне.

Fearless (Taylor’s Version) вече е факт и съдържа 26 песни, 20 от които са излизали, но тук тя ги включва във варианти, преработени само и единствено от самата нея. Шест от парчетата пък никога не са издавани и Тейлър ги записва, когато е на възраст между 16 и 18 години.

От миналото лято досега Тейлър Суифт издава точно три албума – Folklore (юли, 2020 г.), Evermore (декември, 2020 г.) и Fearless (Taylor’s Version). Именно с последния тя успява да надмине легендарните The Beatles в класацията The Official Albums Chart, която се води от 1956 г. на Острова.

През периода 1965-1966 г. британската група се задържа за 364 дни на първо място в престижната надпревара с трите си албума Help!, Rubber Soul и Revolver.

Тейлър успя да го направи само за 259 дни със същия брой издания и така успя да бие рекорда им, който The Beatles държат от 54 години, уточняват от Bang Showbiz.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви