Трактор
Как да си купима трактор

Вие сте малък, среден или голям земеделски производител? Може би сте хоби фермер или пък просто имате намерение да си купите трактор? В морето от марки и модели често не успяваме да намерим най-правилното решение за нашия бизнес, хоби или бит. Направете избора за своята нова техника “втора ръка” приятно изживяване с професионалните обяви за трактори в сайта на Тайтън Машинъри България.

Употребяваната техника често излиза като решение за предвидливи земеделци, които си правят добре сметката. Не е изключено обаче една подобна инвестиция да не се окаже напълно успешна, ако не знаем какъв трактор да изберем и каква марка да бъде той.

Как да избера трактор втора ръка?

Именно затова Тайтън Машинъри България подготви кратък списък с неща, на които е хубаво да обърнете внимание преди избора на употребявана машина от обява.

  • първо впечатление: ако техниката не изглежда поддържана, най-вероятно ще ви създаде проблеми в бъдеще. Затова внимателно проверете дали върху филтрите са маркирани последните часове, отработени от двигателя за смяна. Попитайте за годината на купуване, времето на експлоатация и сервизна история.

  • право на тест: изпробвайте трактора, повозете се в него. Това ще ви позволи да се вслушате за всякакви странни звуци, които впоследствие могат да се окажат проблем.

  • проверете двигателя: вижте отблизо двигателя още един път след теста. Ако забележите изкарването на бял или син пушек – нещо не е наред с тази техника. Непосредствено след това проверете и за течове от масло. 
  • особености на стопанството: ако сте открили перфектния трактор, който няма нито една забележка – това е чудесна новина! Не забравяйте обаче да съобразите спецификите на машината с вашето стопанство, неговата големина, технология на работа, почвени условия и отглежданите култури. 

  • марка, дилър и резервни части: марката на самата машина играе съществена роля в избора на всеки стопанин. Преди да финализирате сделката, поинтересувайте се кой е дилърът на бранда, каква е обезпечеността му с резервни части за конкретния модел и на какво ниво е сервизът.

Изборът на трактор, било то и употребяван такъв, хич не е лесна работа особено, ако го правите онлайн, чрез обяви. Тук на помощ идва раздела за малки, частни обяви в сайта TitanMachinery.bg. Той прави не само търсенето на трактори онлайн приятно, но и намирането на правилната техника – безпроблемно. 

В сайта на Тайтън Машинъри България ще намерите голямо разнообразие с обяви на марки и модели селектирани трактори втора ръка, сред които Саsе IH,. и други марки, познати на земеделските производители.

Нещо повече

Употребяваните  машини с марка Case IH, коiто ще намерите в раздела, са преминали през сериозен процес на реконструкция под вниманието на инженер. Тази проверка дава гаранция за спокойствие и сигурност, като спестява много време, усилия и нерви на земеделските стопани. Що се отнася до машините на останалите брандове – за тяхната проверка биха могли да се използват услугите на външен специализиран сервиз.

Купете с един клик

На сайта Titanmachinery.bg ще откриете множество частни обяви от цялата страна. Търсете по марка и сортирайте резултатите по цена. Това ще ви помогне да откриете най-добрата обява с машина за вас много по-бързо и лесно!

Не губете време, а открийте още сега правилното оборудване на най-добрата цена чрез нашите обяви!  Ако се интересувате от възможност за финансиране на употребявана техника, позвънете ни на 0888 133 338. За всякакви други въпроси, изпратете ни онлайн запитване.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви