Ботокс
Къде се слага ботокс

Вечно младата кожа е химера. Не можем да спрем естествените процеси на стареене, но имаме възможност да ги забавим, като за целта е нужно да използваме качествена козметика, а в някои случаи да заложим и на професионални процедури, като поставянето на ботокс.

Със сигурност няма жена, която да не е чувала за този вид метод за подобряване на естетиката. Той дава бързи резултати, финансово достъпен е и не се свързва с особени противопоказания. Подходящ е както за по-млади дами, така и за зрели жени, при които бръчките са вече силно видими и трудно се повлияват от антиейдж мазила. 

За кого е подходящ ботоксът

Неговото действие е впечатляващо. И точно затова толкова много дами решават да поставят ботокс на различни зони от лицето. Целта на процедурата е да се постигне подмладяващ ефект, който да е видим и дълготраен. Когато тя бъде извършена правилно, фините линии и по-дълбоките бръчки се заличават, а пациентът изглежда с няколко години по-млад. Най-подходяща възраст за поставяне на ботокс е след 30 години, когато кожата се определя като зряла и е удачно да бъде третирана по този начин. Този вид подмладяваща терапия е модерна, достъпна на поносими цени и има добър ефект. 

В кои зони се поставя

Ботулиновият токсин (ботокс) може да се инжектира на лице, шия и дори деколте. Неговото приложение е широко, а резултатите във всеки един от случаите са добри и с различна дълготрайност, която се повлиява значително и от физиологията на пациента. Най-честите зони, в които се поставя ботокс са:

  • В устните;
  • На челото – третиране на глабеларните (хоризонталните) линии;
  • Гневните бръчки (областта между веждите);
  • На носа и брадичката;
  • Около ъглите на устата и др.

Терапията с това вещество дава бързи резултати, които повишават самочувствието и увереността на пациента. Процедурата не е подходяща за бременни и кърмещи жени, защото е възможно да се появят нежелани реакции. 

Какви са неговите предимства

Инжектирането на ботокс се случва бързо и сравнително безболезнено. Много е важно да откриете добър специалист, на който да можете да се доверите напълно. Предимствата на подмладяващата процедура са многобройни, а именно:

  • Инжектирането на ботулинов токсин не отнема много време;
  • Действието му е мигновено;
  • Наблюдава се висока ефективност;
  • Изпотяването намалява;
  • Лицето се освежава, озарява и осезаемо подмладява.

Научете повече за тази терапия в онлайн портал за красота Vanity и почерпете от извора на младостта. Бъдете красиви и уверени в себе си независимо от годините. 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви