Оказва се, че по-нежните рамки биват заменени с по-масивни във формата на квадрат, също като тези на Gucci, които много известни личности носят. След тях, на второ място по популярност, се нареждат тези с правоъгълна форма, които са с по-малки стъкла.

Ако обичате по-изчистени слънчеви очила, може да заложите на класическа квадратна рамка в черно или пък в бяло. Повечето от тях са само с лого, носейки ретро излъчване. Има и такива, които много приличат на диоптричните.

В случай че вече сте си приготвили пъстрия гардероб, може да изпробвате друга тенденция – цветната рамка, която да съчетаете с вашия ежедневен стил. Зелени, жълти, оранжеви, дори розови, са цветовете, с които определено ще ви забележат.

Ким Кардашян, Хейли Бийбър, Кайли Дженър, сестрите Хадид, са само част от звездите, които в профилите си в социалните мрежи показват как се носят слънчеви очила с правоъгълна или квадратна рамка.

Ако обичате да носите повече аксесоари, може да си купите специална златна верижка, която да прикрепите към очилата. Тя е истинско бижу и същевременно ги предпазва от падане и надраскване. Има и такива с перлички или цветни мъниста.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви