Този юни семейството на „Бързи и яростни“ се събира отново!

20 години след дебюта на първата част от поредицата, превърнала се в емблема за оригинално и успешно развлекателно кино (франчайзът „Бързи и яростни“ е базиран изцяло на оригинална идея, а всяка следваща серия е по-успешна от предишната), Доминик Торето и компания се завръщат триумфално на големия екран с дългоочаквания от феновете „Бързи и яростни 9“.

С над 480 млн. гледания за седем дни, първият трейлър на „Бързи и яростни 9“ се превърна в най-успешния в историята, доказвайки че глобалното семейство на „Бързи и яростни“ е по-сплотено и силно отвсякога.

Вчера дебютира нов експлозивен трейлър, който затвърждава „Бързи и яростни 9“ като киносъбитие, което не бива да се пропуска на голям екран, и дава заявка за най-мащабното, експлозивно и вълнуващо приключение в поредицата до момента.

В новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, изигран от една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина.

Начело на „Бързи и яростни 9“ се завръща Джъстин Лин (Бързи и яростни: Токио дрифт, Бързи и яростни 5: Удар в Рио), който режисира четири от най-добрите и успешни Бързи и яростни филми и предефинира облика на поредицата, превръщайки я в познатия попкултурен феномен.

Сценарият е дело на Даниел Кейси, а в ролите влизат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „Лудакрис“ Джаксън, Джордана Брустър, Чарлийз Терон, Джон Сина, Натали Еманюел, Хелън Мирен, Лукас Блек, Майкъл Рукър, Осуна и Карди Би.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви