Красула - дарвото на живота и на парите
Красула - дарвото на живота и на парите

Красула (дървото на живота) е растение, което привлича магията на парите в къщата. Според Фън Шуй, трябва само да засадите това дърво в дома си и финансовото ви състояние ще се промени към по-добро …

Дори и да не вярвате, всички знаем, че положителното мислене води към случването на хубави неща. Много полезно при това е да подсилвате мислите си с действия, които да ви напомнят за желанията и мечтите. Това ще увеличи вероятността от промени в живота към по-добро многократно!

Как да привлечем пари в дома си?

Дори и цветът на листата на красулата напомня на цвета на прясно отпечатани доларови банкноти!

Дървото на парите допринася за доброто функциониране на мозъка и повишава физическата активност на лицето, което го притежава – това се дължи на факта, че големите му сочни листа съдържат етерични масла. Препоръчително е да поставите растението на работния плот: след известно време ще забележите, че работата ви носи повече удовлетворение и пари!

За да влязат парите в къщата, направете специален ритуал. Преди засаждане на дървото в саксия, поставете на дъното ѝ 6 монети и си представете себе си като успешен, здрав, богат човек.

Когато поливате зеления си приятел си представяйте тази картина редовно, възможно най-ясно. Тази техника ще ви помогне за успеха!

Ако вече притежавате дървото вкъщи, може просто да заровите монетите в пръстта. Този талисман ще продължи да работи добре за вас! Още по-добре ще е да завържете няколко червени конеца с монети на клоните. Поглеждайки към тях, вие винаги ще се мислите за това, как паричките ще дойдат при вас…

Вашата Красула ще расте добре в малко по-голяма саксия –

важно е растението да получава много светлина. Идеалният цвят саксия за това магическо растение е червено или бордо, може още кафяво, черно, злато или сребро.

Не забравяйте да забършете листата на дървото от прахта и то ще ви е благодарно!

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви